deaspues dfe la vida

Páginas: 3 (705 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2014
1. Descripció de la patologia de l’infant i llurs conseqüències
En Dani és un nen amb una lesió medul·lar. Concretament presenta una paraplegia del tipus D1. Només pot desplaçar-se gràcies a lacadira de rodes, ja que el nen té un funcionament normal de les extremitats superiors però té una paràlisi total de les extremitats inferiors i no té un equilibri complet del tronc. Tot i així, en Daniés un nen totalment independent amb la cadira de rodes i pot fer totes les tasques que fa qualsevol altra persona amb l’única diferencia que ha d’estar assegut i això li impedeix actuar amb normalitati tenir l’agilitat que ell voldria alhora de fer les tasques, desplaçar-se…

2. Característiques personals de l’infant
En Dani és un nen que té 9 anys i va a Quart de Primària a una escolaconcertada a Sarrià-Barcelona.
La seva paraplegia ve donada per una causa traumàtica, ja que quan tenia 3 anys va caure des d’una gran alçada i va quedar paraplègic amb un grau D1. Tot això va suposar unxoc molt gran pels familiars i una adaptació del nen als nous mètodes per poder adaptar-se a les situacions de la vida diària.
La seva paraplegia va fer que purament quedes paralitzada tota la partinferior de les extremitats però no presenta problemes alhora de parlar, raonar…
En Dani és un nen molt extravertit, juganer i totalment autònom. Li agrada participar en tot allò que es fa o esproposa a l’escola i no li agrada tenir impediments per fer-ho. És un nen amb molta energia i molt optimista tot i que quan no se’n surt alhora de fer alguna activitat s’enfada i vol tirar la tovallola ambfacilitat, però en aquests casos, són els companys de classe els que estan al seu costat i el motiven i recolzen en tot moment.
En Dani realitza totes les activitats amb normalitat i fa tot el quefan els seus companys. Quan ha d’anar al pati els seus amics van amb ell i un d’ells l’acompanya sempre per l’ascensor. Per tot lo demès, ell treballa de manera autònoma com un nen més.

3....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • proyecto dfe vida
  • Dfee
  • huerto dfe
  • Historia Dfe Fachadas
  • En Tiempo Dfe Crisis
  • ENCUASTAS DFE LECHA
  • REPUBLICA BOLIVARIANA DFE VENEZUELA
  • Los Hornos Dfe Hitler

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS