Deberes verano

Páginas: 14 (3484 palabras) Publicado: 1 de septiembre de 2010
FEINA D’ESTIU
4t ESO (Batxillerat científic i tecnològic)
Estiu 2010

Institut L’ESTATUT RUBÍ

IES L’ESTATUT

Feina d’estiu – 4t d’ESO

Les vacances d’estiu són de deu setmanes. Per començar el curs vinent el Batxillerat Científic o Tecnològic sense haver oblidat massa els continguts del curs que acaba i, sobretot, per no perdre l’hàbit del treball, has de treballar també l’estiu.Els/les teus/ves professors/es t’han preparat feina per vuit setmanes, a raó de tres sessions de treball de dues hores per setmana, que et combinaràs com millor et sembli.

Has de dedicar: 5 sessions de treball a les Matemàtiques 5, a les Ciències Experimentals 5, a la Tecnologia 3, a la Llengua Catalana 3, a la Llengua Castellana 3, a la Llengua Anglesa

En començar les classes el curs vinent, eltutor o tutora et recollirà la feina d’estiu i la redistribuirà al professorat perquè la corregeixi. La correcció d’aquesta feina es reflectirà en un butlletí i es comptarà a la nota de les diverses matèries a la 1a avaluació. Bon estiu!

2

IES L’ESTATUT

Feina d’estiu – 4t d’ESO

LENGUA CASTELLANA Y LITERATURA

1. Leer el libro de El guardián entre el centeno. J. D. Salinger.(cualquier edición).

2. Realizar un trabajo siguiendo este esquema: a) Ficha técnica: - Autor: - Título: - Editorial: - Lugar y fecha de edición: b) Resumen del libro capítulo por capítulo. c) Estudio de los personajes. d) Opinión personal 3. Analizar las siguientes oraciones en forma de árbol: (para realizar este ejercicio es necesario repasar los conceptos de atributo, cd, ci, complementopredicativo, complementos circunstanciales y complemento agente) a. b. c. d. e. f. g. h. i. j. k. l. Mi hermana ha pintado este cuadro. Este cuadro lo ha pintado mi hermana. ¿Te gusta la música clásica? En el salón había un lámpara muy valiosa. Se oían voces en aquella casa. La banda de música tocaba aquella marcha musical. El candidato envió una carta a los electores. La fotografía es un arte. El inspectorfue saludado por el conserje. Estuve en Sevilla el lunes. Suspendieron el acto por la lluvia. Te encuentro cansado hoy.

3

IES L’ESTATUT

Feina d’estiu – 4t d’ESO

FEINA D’ESTIU LLENGUA CATALANA I LITERATURA LECTURES: De tota aquesta llista de llibres, n’heu de triar un, llegir-lo i fer-ne un resum. A més, m’haureu d’escriure la vostra opinió personal, argumentada, sobre el llibre queheu llegit. Aquelles persones que vulgueu, i pugueu, llegir més d’un llibre, endavant!, però no cal que em lliureu treballs de tots. Només n’avaluaré un, que comptarà per a la nota del primer trimestre de l’any que ve.

1. Dan Brown, El codi da Vinci Novel—la que parteix amb un assassinat que s’ha de resoldre... 2. Carlos Ruiz-Rafon, L’ombra del vent Novel—la d’intriga que se situa a Barcelona,en què es barregen dues històries, una del passat i una del present. 3. Albert Sánchez-Piñol, Pandora al Congo Els que heu llegit La pell freda, ja sabeu com escriu aquest autor. És un segon llibre, sobre criatures estranyes que surten de la terra, però molt diferent i (segons la meva opinió) molt millor que l’anterior. 4. Umberto Eco, El nom de la rosa Novel—la sobre un misteri que transcorre enuna abadia: totes les persones que manipulen un llibre determinat acaben mortes... 5. Art Spiegelman, Maus Es tracta d’un còmic espectacular sobre la situació dels jueus durant la 2a Guerra Mundial. 6. M. Carme Roca, Intrigues de palau El 1412, el rei Martí l’Humà queda sense descendència. La dona del seu germà creu que hi ha un complot al darrere...

4

IES L’ESTATUT

Feina d’estiu – 4td’ESO

AULA D’ACOLLIDA: FEINA D’ESTIU Per tal de continuar aprenent i perfeccionant la comprensió de la llengua catalana, cal que durant aques estiu, els alumnes de l’aula d’acollida realitzin les següents tasques:

QUART D’ESO:

. Llegir el llibre “Pere Calders, històries poc corrents”. Col.lecció català fácil. Ed. Eumo . Fer el resum i el comentari personal de la lectura

Us desitjo que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • verano
  • verano
  • Verano
  • VERANO
  • verano
  • Verano
  • Verano
  • Verano

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS