deberes

Páginas: 2 (293 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2014
La piel quemada

1.1 Descriu què està passant en aquesta escena i vincula-ho a allò estudiat en els apunts i en l'exercici anterior.

Durant l'escena delsjornalers, José comença a recordar els motius pels quals a vingut a Catalunya. Apareix José i els altres jornalers esperant a la plaça del seu poble d'origen, Guadix(Granada). Al cap d'una estona venen tres homes ben vestits que comencena seleccionar jornalers.José veu com els altres homes són agafats i ell a perdut l'oportunitat deguanyar el seu jornal.Arriba a casa i es queda assegut en una cadira tot lamentant la seva mala sort mentre la Juana, la seva dona, esta fent les feines de casa i eldescobreix assegut i es dona compte de que no ha aconseguit el treball.
Durant el menjar la Juana està servint-lo i el seu fillPepito posa cara de fàstic en senyal de quesempre menja lo mateix, i com a resposta la seva mare li dona una bufetada. En José en veure l'escena surt de casa tot enrabiat en direcció al graner on es desfogadonant cops de puny a la palla.
La vinculació que trobo amb l'exercici anterior es que en José veu que necessita emigrar a un lloc on hi hagi demanda de feina com perexemple Catalunya, per podermillorar la seva qualitat de vida però sobretot el benestar de la seva família.

2.1 En aquesta escena hi ha representades les dues actitudsdels autòctons davant la immigració. Qui és que representa cada actitud? De quina extracció social es cadascun d'ells?

Les dues actituds que observo de la poblacióautòctona són la discriminació cap els immigrants per una part d'aquesta població, i perun altre banda tenim l'empatia que mostren algunes persones autòctones.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Deberes
  • deberes
  • Deberes
  • deberes
  • los deberes
  • deberes
  • deberes
  • deberes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS