declaracio d'independencia dels eeuu

Páginas: 2 (345 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2014
Declaració d’Independència dels Estats Units d’Amèrica
El text tracta de la declaració d’independència dels Estats Units d’Amèrica, situada a Estats Units el 4 de Juliol del 1776. Els redactors vanser Benjamin Franklin, Thomas Jefferson i George Washintong.
Totes les colònies dels Estats Units es declaren independents ja que no volen continuar obeint a la Corona Britànica.
Els drets del’home són la vida, la llibertat i la recerca de la felicitat.
El paper del govern és l’encarregat d’organitzar al poble donant-li seguretat. El poder d’aquest és emès pel poble.
A vegades, un governexerceix bé el seu treball al poble, però a vegades és necessari aixecar-se contra el govern ja que no respecta els drets de l’home (vida,llibertat i felicitat).
Com diu en el text, els autors reclamavenla independència perquè volien ser lliures i independents i això va causar una protesta contra Anglaterra.
El parlament britànic va intentar elevar els impostos sobre els colons. Els colons sentienque els seus drets d'autogovern i els seus drets com a “ciutadans” que els havien estat conferits durant la guerra, eren ignorats, per tant va provocar una revolució.
En les negociacions de la fi dela guerra, els Estats Units van ser representats per un grup encapçalat per Benjamin Franklin. Van negociar les fronteres dels Estats Units que s'estendrien a l'oest cap al riu Mississippí, i elsGrans Llacs, al nord, en total una regió tan gran com Europa Occidental. La resolució final es va signar en el Tractat de París el 1783.
Al final de la guerra americana cap a d’independència vanaconseguir la redacció de la independència i va ser publicada, exactament al 1776. A partir d’allà, el nou sistema polític va ser instituït als Estats Units.
Extreien aquesta informació de la fotocòpia ialtres webs d’interès, la meva conclusió dona molta importància al document de la independència, ja que ha estat valorat molt important al llarg de la història, i que, gràcies a ell, els colons van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • declaració dels drets dels infants
  • Declaracio dels drets del home
  • Declaració dels drets de l'home
  • ENSAYO DECLARACI N DE INDEPENDE3NCIA DE LOS EEUU
  • Declaració dels drets de l'home i del ciutadà
  • Llei de declaració d'independència del parlament de catalunya
  • Conflicte De S Ria I La Solucio Dels EEUU
  • Declaració universal dels drets humans

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS