DEET

Páginas: 5 (1014 palabras) Publicado: 13 de abril de 2015
ME BY MELIÀ

Me és una marca que és propietat de Melià, i està destinada a un públic més jove, que busca disfrutar al màxim de la seua estància a l'hotel. Me no sols vol cobrir totes les necessitats del client sinó que a més a més, sorprener-lo i sobrepassar les expectatives que aquest tenia abans de arribar a l'hotel.

Me ofereix paquets i experiències personalitzades a cada client, per tantdirem que es basa en una estratègia de diferenciació del producte, ja que la resta de hotels simplement ofereixen els clients una habitació on allotjar-se i segons la tarifa triada, el desdejuni o les tres comides, però no fan única la experiència del client.

És part de la cadena Melià, que el que ha fet creant la marca “Me”, ha sigut introduir productes nous (experiències personalitzades) en elmateix mercat al que ja estava actuant (desenvolupament de productes). Me aprofita el renombre que ja té Melià, la seua reputació que ha conseguit al llarg dels anys per a incloure'l al seu nom i aprofitarse dels avantatges competitius que ja tenia Melià, com per exemple els canals de distribució, els proveïdors de Melià, etc. Ja confien des-de'l principi en que “Me” no els va a fallar, perquetenen la garantia de que són part de Melià i van a treballar bé.

Aquesta marca s'ofereix a diferents llocs del món, però no està tan extendida com la cadena base Melià; aquesta té un menor nombre d'hotels. Pot ser que Melià haja triat aquestos llocs per a beneficiar-se de baixos impostos i així reduïr els seus costos.

* Hotel de platja.

Com a hotel de platja de aquesta marca hem triat l'hotel“Me Cancún Complete Me” (5*). El seu preu és de 267€/nit amb tot inclós. Mentre que el preu dels seus competidors varia segons el que siga. Hem triat dos, tots de 5*:

-The Westin Lagunamar Ocean (217€/nit – llit i desdejuni;habitació amb cuina)

-Park Royal Cancún (161€/nit – tot inclós)

Els competidors de “Me Cancún Complete Me”, ofereixen preus més baixos, però el que fa únic al hotel deMe, no és el seu preu com hem dit, sinó que els clients van a disfrutar d'una estància única i personalitzada, per la qual no els va a importar pagar més diners.


*Hotel de ciutat.

L'hotel de ciutat que hem triat per a Me, és “Me London” (5*). El preu és de 274€/nit amb tot inclós. Hem triat dos competidors d'aquesta marca situats a la mateixa ciutat, també ambdós de 5*:

-The Savoy (458€/nit –tot inclós)
Cap dir que aquest hotel té un spa dins de la pròpia habitació.

-Holiday Inn Kings Cross (177€/nit – tot inclós)


Aquestos competidors, ofereixen preus molt diferents al que ofereix “Me”, però cadascun té els seus motius. El primer és el fet de que les habitacions compten amb un spa dins d'ella, i aixó augmenta molt els costos del servici. I el segon, es limita a oferirsimplement un servici d'allotjament tradicional, per tant té un preu més reduït.


Mitjançant el model de rellotge estratègic, podriem dir que segueix una ruta NO híbrida, en la qual el valor otorgat al servei, és molt alt i el seu preu no té tanta importància per al client, encara què al propi client no li sembla que siga tampoc un preu molt elevat. Necessita mantenir uns costos reduïts, però no és laseua base fonamental de la estratègia, ja què els propis clients seràn els seus publicistes i atrauràn més clients, el que farà que les vendes augmenten i mantenir un bon marge.


INNSIDE ME BY MELIÀ

INNSIDE ME sols disposa d'hotels a Alemanya (11) i Espanya (3), els quals estàn situats únicament a Madrid.Estàn destinats principalment a gent que viatja per motiu de negocis, però també sónadequats para gent que vol gaudir d'un viatge d'oci.

Tant els hotels a Alemanya com els hotels a Espanya estàn molt bé comunicats i situats en zones cèntriques des-de les quals pots accedir fàcilment a zones d'oci com discoteques o altres llocs de recreació tant nocturna com diurna.

Com ja hem dit, estàn més destinats a oferir serveis per a clients que viatgen per negocis, per tant INNSIDE ME no...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DEET
  • tesis de repelente deet

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS