defensa proyecte virtual

Páginas: 4 (906 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2013
Defensa del projecte virtual

En primer lloc, volem agrair als companys i a les companyes que ens ha ofert les seves aportacions crítiques, així com dubtes o suggeriments, pel que fa al nostreprojecte virtual.

Amb referència a la presentació i al format, la manca d’imatges, vídeos o animació en general en el Power Point, vàrem considerar que aquest, en un format diferent, havia dereflectir les idees principals del treball i no reproduir fil per randa allò ja exposat al projecte principal. Per això, vàrem donar més importància al text. El Power Point, tot i ser una presentacióaudiovisual, el que vol donar a conèixer és informació, per això vàrem prioritzar la utilització de text davant d’imatges. La idea era fer una presentació senzilla que sintetitzés de manera clara tot elprojecte.
El mateix ocorre en el mapa conceptual: la intenció era plasmar d’una manera molt sintetitzada la idea que desenvolupàvem al projecte, endreçar i guiar conceptes amb l’únic propòsitd’induir el lector al context i, d’aquesta manera, despertar el seu interès. Té una intenció més ‘publicitària’ que didàctica i, per tant, no vàrem considerar necessari estendre’ns més enllà d’allò exposat.Quant a l’estructura i la navegació, vàrem decidir incloure el mapa conceptual a l’apartat de la PAC perquè considerarem que l’índex dels continguts ja explicava els apartats del treball. Elmapa, d’altra banda, l’entenguérem més com una eina a l’hora de preparar el treball que com una part del mateix, i per això el vam posar en l’apartat de la PAC 3, amb la valoració final del grup, la qualtambé considerem important però no forma part del cos del treball en sí mateixa.
En el sentit estricte de l’estructura, no estem d’acord amb la manca de taules de contingut, doncs en el propi cosdel treball hi ha diverses taules, com per exemple les que trobem a l’apartat 4 (El sistema electoral) del treball. Pel que fa a la manca d’enllaços per passar de pàgina, és veritat que no vàrem...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Proyecto virtual
  • DEFENSA DEL PROYECTO
  • proyecto tienda virtual
  • Proyecto Aulas Virtuales
  • The Virtual Museum Proyect
  • proyecto aula virtual
  • PROYECTO BEBÉS VIRTUALES
  • proyecto medico virtual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS