definicions monitors

Páginas: 2 (353 palabras) Publicado: 11 de octubre de 2014
El monitor/a de muntanya: És el professional que instrueix, dinamitza i dirigeix un individu o un grup d'esportistes en àrees d'alta muntanya. Duu a terme el seu treball en un medi difícil en elqual dirigeix activitats d'alpinisme, escalada i descens de barrancs, on cal vetllar per les condicions de seguretat i adaptar les activitats a les característiques del participant i les condicions del'entorn.
Les tasques d’un monitor/a de muntanya són des d’organitzar, informar i proporcionar les pautes de comportament per fer una activitat d'alta muntanya -alpinisme, escalada, esquí de muntanya,barranquisme-; triar l'itinerari, ruta o via d'escalada, segons les característiques del client i les condicions meteorològiques i físiques del medi; o assessora el client sobre l'equip més adequat iel material necessari per practicar l'activitat -tipus de calçat i roba, material tècnic de muntanya, protecció solar, etc. Entre d’altres.
acampada :Activitat esportiva consistent a acampar al'aire lliure en tendes de campanya.
El terme «acampar» inclou tota una gamma de maneres de passar la nit fora de casa. Des de campistes que van equipats gairebé només amb les seues botes fins a famíliesque disposen d'una caravana amb electricitat pròpia, calefacció i mobles. Acampar va sovint acompanyat d'altres activitats com senderisme, escalada,canoa, bicicleta, pesca o turisme alternatiu engeneral. Existeix la possibilitat de dormir en campaments permanents disposats de cafeteria, banys, dutxes i altres serveis.
Campaments: Establiment, en un terreny determinat, de tropes, d’una collad’excursionistes, etc. 
Els campaments, a l’igual que les acampades són activitats educatives que es fan a l’aire lliure en contacte directe amb la natura i en les quals l’allotjament es fa sota cobert entendes de campanya o similar; es distingeixen en la seva durada i en el caràcter més estable del campament. Acostumen a disposar d’un mínim equipament: tendes, rentamans, cuina, bloc sanitari o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • definicions
  • Definicions
  • Definicions
  • Definicions
  • definicions de quimica
  • Definicions CTM
  • Definicions Antropologia
  • definicions història

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS