DEFINITIU Treball Final

Páginas: 19 (4568 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2015



ÍNDEX

1. Introducció pàg. 2

2. Què és un entorn de desenvolupament? pàg. 3

2.1. Funcions dels entorns de desenvolupament pàg. 4

3. Entorns treballats pàg. 5

3.1. Intents pàg. 5

3.1.1. Appsbar .......................................................................... pàg. 5

3.1.2. xCode ............................................................................. pàg. 83.1.3. Mobincube ...................................................................... pàg. 10

3.2. Definitius pàg. 13

3.2.1. AppInventor .................................................................... pàg. 13

3.2.2. Project Sienna ................................................................ pàg. 18

3.2.3. TouchDevelop................................................................ pàg. 24

4. Conclusió pàg. 28

5. Bibliografia pàg. 29


1. INTRODUCCIÓ

Aquest treball el duem a terme en Sander Van Sintemaartensdijk, en Xavi Velasco i en Pau Clarà. Tots nosaltres estudiem el batxillerat tecnològic.
Veiem que actualment hi ha una gran quantitat d’aplicacions per mòbil, tauletes... i tenim curiositat sobre com es creen ja que creiem que hi ha d’haver algunssistemes bastant senzills a l’hora de crear aplicacions i, amb aquest projecte, volem estudiar alguns dels programes que es fan servir per programar en les diferents plataformes. Hem triat aquest projecte perquè ens interessa molt als tres, ja que ens agradaria estudiar carreres universitàries relacionades amb el món de la informàtica i la programació. El tema triat ens permetrà adquirir mésconeixements en aquest àmbit, cosa de la qual esperem treure bastants beneficis de cara al futur.
Els objectius que ens proposem amb aquest treball són:
Comparar diferents mètodes de programació i veure els avantatges i inconvenients de cada un.
Fer les mateixes aplicacions per cada un dels tres mètodes i així veure quin programa ha anat millor per aquella aplicació en concret, per tal de fer el procés decomparació més eficaç i verídic.
Aprendre i explicar com fer servir els diferents llenguatges de programació que hem utilitzat.
El treball el durem a terme programant cadascú pel seu compte. Cada un programarà en una plataforma diferent apuntant quins inconvenients i avantatges té cada mètode de programació; al final agafarem les dades obtingudes per cadascú de nosaltres i les ajuntarem per aixípoder fer la comparació.
Tenim la sensació de que hi haurà diferències importants entre els diferents programes, tant de dificultat, capacitat de desenvolupament, rapidesa, accessibilitat... Així que creiem que trobarem que les plataformes de desenvolupament no són unes pitjor que les altres, sinó que són diferents i depenent de per què necessitis programar anirà millor una o una altra.

2. QUÈ ÉSUN ENTORN DE DESENVOLUPAMENT?
Un entorn de desenvolupament és una eina informàtica (ja sigui un programa, una aplicació, una pàgina web etc.) que ens permet crear qualsevol tipus de programari per a qualsevol plataforma d’una forma relativament senzilla.
Aquests entorns de desenvolupament, en general, agrupen diferents funcions que normalment es realitzarien des de diferents programes o eines. Elsentorns més bàsics inclouen només les funcions més bàsiques: editor de text i compilador. Aquests entorns tan bàsics només s’utilitzen per la simple comoditat de no haver d’escriure el codi en un editor de text com el de Windows i després haver de compilar-lo en un programa extern. Els entorns més avançats inclouen, a part de les que inclouen els més bàsics, altres funcions com: depurador,disseny d’interfície d’usuari, emulador o la capacitat d’afegir plugins o noves llibreries. El nostre treball està enfocat a uns entorns de desenvolupament molt gràfics, amb moltes funcions però amb poca dificultat.
Alguns exemples d’entorns de desenvolupament són: Eclipse (entorn principal de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma); IDLE i Spyder (entorns per a programació en Python); o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TREBALL DEFINITIU
  • Treball definitiu
  • Treball Prova Definitiu
  • Treball Català Tuson DEFINITIU
  • Treball Final
  • TREBALL FINAL
  • Treball Final
  • Treball FINAL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS