Delta Airlines

Páginas: 3 (597 palabras) Publicado: 13 de octubre de 2012
ACTIVITAT 2. Delta Airlines

1. Quin punt feble van detectar els directius de la companyia aèria en el seu servei?
Els executius de Delta no es van donar compte de que els seus viatgers noacudien a cap altra aerolínia en busca en una millora del servei, o de hores de vol més adequades o fins i tot, de seients més còmodes. Aquí es el seu punt feble, que no es van donar compte de lescapacitat que tenia Delta per satisfer les necessitats dels viatges de negocis. Per resoldre això, Delta va prestar més atenció als viatgers de negocis.

2. Descriviu quin objectiu principal s’haplantejat Delta Airlines.
Un dels objectius es estudiar d’aprop les necessitats i els desitjos dels clients del mercat. A més a més, d’oferir itineraris de vol més adequats ampliant la varietat de ciutatsde destinació, aeronaus més segures i de confiança, i així, obtindrà que els viatgers de negocis valorin més el servei rebut per part de Delta. Així doncs, el seu objectiu es satisfer les necessitatsdels viatgers de negocis, i per tant, arribar amb èxit al seu mercat objectiu.

3. Quines mesures concretes ha previst realitzar la companyia per assegurar el compliment d’aquest objectiu.Enuncieu-los com si formessin part del pla de màrqueting de l’empresa.
Producte: Oferir vols més adequats, amb una àmplia cartera de ciutats de destinació, aeronaus més segures i de que donin confiança iseguretat, i sobretot, amb un excel·lent servei.
Preu: Per treure l’atenció dels viatgers de negocis internacionals, Delta va reduir les tarifes transatlàntiques des de un 10% en els itineraris mésdemandats com el de Nova York a Londres. També va reduir fins un 45% en els itineraris menys demandats. Per atreure més clientela de negocis, Delta va reduir el seu requisit de mallatge en elprograma de viatgers freqüents, de 40mil milles a 30 mil milles, per un passatge gratis.
Promoció: Delta transmet el seu missatge general mitjançant la publicitat a través de la televisió o altres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Delta Airlines
  • Delta Airlines
  • Delta Airlines vs Singapore Airlines
  • Modelo De Negocio – Sector Aerolíneas – Delta Airlines Y Avianca
  • Caso delta airlines
  • Caso Delta Airlines
  • Caso Delta Airlines
  • Informe Delta Airlines

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS