deluis

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 5 de febrero de 2014
Plàstica







































Renaixament:



El naixement de Venus és un quadre del pintor italià Sandro boticelli.Actualment està aFlorència a la galleria Degli Uffici.És va pintar al 1842.Hia una llegenda que explica que aquesta noia del mig es Venus la deesa de l'amor i es creu que va neixeir dels genitals del Déu Urà.Alscostats apareixen els seus altres dos fills Zèfir i Cloris.La seva actitud curvilínia continua sent pròpia del gòtic.Des dels temps de la Roma clàssica no s'havia tornat a representar aquesta deessa pagananua i de tals dimensions.El paisatge no rep especial interès pel pintor, la qual cosa és una característica de Botticelli, com ell mateix va reconèixer davant de Leonardo Da Vincci. Els arbres formenpart d'un petit bosc de tarongers en flor, això correspon al sagrat jardí de les esperides en la mitologia grega.


Impressionisme:



L’impressionisme és l’abandonament de les convencionsque seguia la pintura occidental des del Renaixement. És a dir, l’impressionisme és el pas de l’art conceptual capa una nova pintura.Manifest pictòric de l’impressionisme, l’abril de 1874 Claude Monet(1840-1926). El mateix autor l’havia batejat com a Impressió, però la crítica na presentar Impression, soleil levant pero el public no va tenir pietat de l’obra: Louis Leroy parlava de la “impressió”que li havia causat l’obra, perquè considerava que era un estil inacabat que negava la bellesa de la pintura.
Cubisme:

Georges Braque, Ampolles i peixos, 1910Cubisme és un moviment estètic que va ocórrer entre 1907 i 1914, tenint com principals fundadors a Pablo Picasso, considerat el líder del moviment, i Georges Braque. El cubisme tractava les formesde la naturalesa per mitjà de figures geomètriques, representant totes les parts d'un objecte en un mateix pla. La representació del món passava a no tenir cap compromís amb l'aparença real de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS