Demanda Despatx Execució

Páginas: 4 (799 palabras) Publicado: 6 de abril de 2012
Procediment monitori número: 63/2011





AL JUTJAT DE PRIMERA INSTÀNCIA NÚM. 1 DE BARCELONA


N’Aurora Aris Salònica, Procuradora dels Tribunals, en representació de la societat “Vendemus,SL”, entitat amb domicili a l’Av. Bases de Manresa, 455 de Terrassa, i CIF núm. B-11111111, segons acredito mitjançant còpia fefaent de l’escriptura de poder que acompanyo per acreditar la mevarepresentació i la devolució de la qual sol.licito prèvia l’oportuna constància en interlocutòria, davant el Jutjat comparec i, com millor procedeixi en dret, DIC:

Que en la representació que ostento iamb l’assistència de l’Advocat en Joan Maria Pinyol i Fort, número de col.legiat xxx, formulo sol.licitud de despatx d’execució en base als següents:

FETS:

PRIMER. En data 10 de juny de 2011, enrepresentació del meu mandant, vaig presentar petició inicial de judici monitori enfront de la societat “Laureamus, SL”, amb domicili social al carrer San Martín, 555 de Sabadell, i CIF núm.B-22222222, en reclamació de l’import de 85.465,04 € de principal, més interessos, davant l’incompliment en el pagament de dos pagarés, els venciments dels quals s’havien produït els dies 1 de febrer i 2 demaig de 2011. Es va adjuntar a l’esmentada petició la factura corresponent a la venda efectuada, així com els dos pagarés pels quals s’havia instrumentalitzat el pagament, constitutius del preceptiutítol executiu per a dur a terme la reclamació.

SEGON. Ha transcorregut el termini de vint dies concedit per aquest Jutjat a l’entitat requerida de pagament perquè pagués el que se li reclamava o s’hioposés, sense que “Laureamus, SL” hagi fet efectiu l’import reclamat, i tampoc hagi formulat oposició.

TERCER. En data 15 de setembre de 2011 m’ha estat notificat el decret de data 12 de setembrede 2011, dictat per aquest Jutjat, en què s’acorda donar per clos el procediment monitori presentat per aquesta part contra la societat “Laureamus, SL” i que se’n doni trasllat al creditor perquè,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Demanda Y Estados Demanda
  • Demanda
  • Demanda
  • Demanda
  • La Demanda
  • Demanda
  • Demanda
  • Demanda

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS