Democràcia

Páginas: 2 (499 palabras) Publicado: 9 de diciembre de 2012
Democràcia:
* La gent té en el seu voltant recursos per participar de manera significativa en els seus asuntes particulars.
* Els medis d’informació són lliure i imparcials.
La Primeraoperació de propaganda portat per un govern la va dur a terme en Woodrow Wilson (president el 1916, com a líder de la plataforma electoral “Paz sin victoris”.
Wilson va decidir que el país formariapart de la primera guerra mundial fent a través d’una comissió de propaganda anomenada “Comisión Creel” ,que la població pacífica la qual no es tenia motius per enfrontar-se a la guerra es convertís enuna població histèrica i guerrera, una població que volia acabar amb tots els alamans i així salvar el mon.
Després de la Guerra es van utilitzar les mateixes tècniques per tornar a fer viure el“Miedo Rojo” i eliminar els sindicat i els problemes com El pensament Polític. El poder financer i els mitjans de comunicació van treure molts de beneficis.
Wilson i gent del voltant de John Dewey perdur a terme la seva comissió es van inventar tortures suposadament fetes per els alemanys, en el qual s’incloïen nens belgues . La mentida va ser creada majoritàriament per el Ministeri Britànic depropaganda el qual el seu propòsit era dirigir el pensament de la major part del món.
Lippmann estava vinculat en aquestes comissions de propaganda, el que ell anomenava “revolución en el arte de lademocracia” es podia utilitzar per “fabricar el acord” és a dir, per produir en la població l’acceptació d’ allò que no era desitjat. Lipmmann afirma que els interessos esquiven a la opinió pública ique això només ho poden entendre i resoldre els homes intel·ligents, un dels quals és els seguidors de Dewey ja que poden entendre quins són aquests interessos comuns.

Segons Lippmann en unademocràcia hi ha varies classes de ciutadans:
* Els ciutadans que assumeixen algun paper actiu en al govern i la administració, és la classe formada per persones que prenen decisions, controlen i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Democracia
  • Democracia
  • Democracia
  • Democracia
  • Democracia
  • Democracia
  • Democracia
  • Democracia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS