Deporte

Páginas: 8 (1909 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2013
Capitol I: La marca
Un cardenal du nugat y amordasat a un altre home gros que va lligat de mans i cames.
Fent molts esforços l'entra dins d'una esglesia i davant l'altar el degolla fins a matarlo.
Capitol II: L'elecció
El cardenal Bertrand de Got i la resta del demes cardenals mes influents de la Curia estaven reunits feia setmanes per l'eleccio del nou Papa.
Al dia seguent eligiren alcardenal Nicolò Boccassini sota el nom de Benet XI.
Capitol III: Nadal
Es celebraba la nit de nadal en la casa de la familia dels Da Ravena amb mes cardenals i gent rica. Pietro Da Ravena es dirigia a les seues habitacions perque l'esperava una ballarina.Quant ja estava dins de la cambra una figura tapada amb un habit negre, li enfosá un ganivet en el coll fins a matarlo
Capitol IV: Bernat DeliciósBernat entra al saló i identifica tres persones besant l'anell del Papa, l'informa de les dos morts al Papa. Digen-los que un cos tenia marcades a l'esquena les urpes del diable.
Van triar a la persona que investigara les morts i era Arnau de Vilanova (un home molt sabut).
Capitol V: Arnau
Arnau era el metge de rei Jaume II, al cual li van demanar que anar a Roma.On vivia Arnau, es vapresentar un criat del rei que despres d'assustarse del laboratori que tenia el metge li va dir que es presentara inmediatament ante el rei.
Capitol VI: El viatge
El viatge va començar de matinada, el viatge se li va fer curt cavalgant cuant podien ja que feia molt de fred, uns lladres van intentar robar-los pero els guardies van poder evitaro, perfí va arrivar a Roma.
Capitol VII: Primer contacteArnau estaba molt mal de tant de viatge, ara tenien que anar a Viterbo per a veure un mort.Bernat ordená que el acompanyants de Arnau sen anaren.Quant van arrivar al mort es van quedar sense poder reaccionar per aquella escena.
Capitol VIII: Complicacions
Quan de Lucca acava de sopar va anar a casa del cardenal Enricco Colonna, van parla r de l'anticrist i que Lucca tenía que fer una funció: donarels mitjors consells al Papa per a evitar errors.
Capitol IX: Les urpes del diable
Arnau va vorer el cadáver de Savinola tot desembolicat y ensangrentat.
Bernat i Arnau es fixaren en tot el cos hasta que van vorer unes marques de les urpes del diable.
Capitol X: Roma
Van anar cap a el Papa que el estava esperant fa hores, Bernat informá de les urpes del diable i Arnau li va fer la necropsiaa el cadáver y de lucca es posa a la defensiva i al final Arnau li fa una vista rapida externa al cadáver.
Capitol XI: La rata
La rata no se sentía bé i va anar a buscar aliment pero no en trobaba va vorer un tros de pá i va escomensar a rosegaro hasta que un nen d'uys blaus lil lleva de la boca i la rata sen va anar i es morí.
Capitol XII: La necrópsia
Arnau va posar a Savinola en la taulaper a ferli la necropsia, Bernat i De Lucca obserbaven a Arnau en curiositat. Arnau es posa perfum de sàndal per a la pudor del cadaver, els demes no se ho posaren i casi es moren de la pudor que feia.Arnau va començar a ferli la necropsia. Van escomeçar a parlar de les urpes del diable quan van vore la marca
Capitol XIII: Mala sort
El cardenal Silvio Scolari estava de molt mal humor perquepesnasava que eixe día tendría mala sort. Va fer que un criat li pujara als seus aposents dues gerres de vi fins que estava borratxo, savia enfadat amb tots el criats pero tenia por de baixar a la cuina sol i de sobte va notar que la porta feia soroll. Va notar uns passos i algu li va possar un ganivet al coll sense poder vorer qui era.
Capitol XIV: Primeres pistes
Arnau i Bernat parlaren sobre elassasinats i de qui podia ser, van concluir que va ser un home i ademes un cardenal i de sobpe entra un soldat.
Capito XV: Les cites de l'apocalipsi
Esta vegada havia mort el cardenal Scolari que tambe tenia les marques de les urpes del diable, tenia una marca en forma de V. De promte entra De Lucca i anuncia la pesta en Roma.
Capitol XVI: Missa negra.
Un nigromant invocava a tots els diables...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Deporte
  • Deporte
  • Deportes
  • Deporte
  • Deportes
  • Deportes
  • Deportes
  • Deportes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS