deporte

Páginas: 3 (525 palabras) Publicado: 18 de diciembre de 2013
Com molt bé ja coneixeu la FCF, de de fa anys, demana a tots els clubs afiliats que els jugadors federats han de passar obligatòriament la revisió mèdica esportiva. Que consisteix en la realitzaciód'unes proves de valoració funcional medicoesportives (Tipus I), mínimes i imprescindibles per a poder determinar l'aptitud mèdica per a la practica esportiva. (Annex 1)

Entre les millores que estemportant a terme els dos últims anys a la Federació Catalana de Futbol per a donar un millor servei als clubs i facilitar-vos la gestió, n'incorporem una de nova per la temporada 2013-14 en allò quefa referència a qüestions d'informàtica i tecnologia.

És per aquest motiu que la propera temporada, i després de l'acord que es va prendre en la reunió de Junta Directiva del passat dia 7 de maig ,la certificació de les revisions mèdiques es realitzarà per via telemàtica, i seran els mateixos centres concertats i homologats que tinguin conveni amb la Federació Catalana de Futbol els encarregatsd'incorporar les validacions d'aptitud per a la pràctica del futbol dels jugadors i jugadores al sistema, per la qual cosa la Federació no acceptarà cap revisió que no sigui per aquest mitjà.

Aixídoncs, s'agilitza un dels processos burocràtics entre clubs i Federació, amb un considerable estalvi de feina per als clubs, ja que gràcies a aquesta aplicació s'evita escanejar dos documents peresportista ja que no serà necessari aportar ni el document de revisió emès pel centre mèdic ni el document de dades del federat.

Per tal que aquesta tramitació es pugui fer dins el marc del convenientre els centres i la Federació Catalana de Futbol, aquesta els aportarà el programari necessari per a que puguin tramitar i incorporar directament la validació mèdica de la llicència corresponent alsistema informàtic. Per aquest motiu, abans de realitzar cap revisió mèdica d'esportistes del vostre club amb els centres mèdics, constateu que estiguin donats d'alta amb la Federació Catalana de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Deporte
  • Deporte
  • Deportes
  • Deporte
  • Deportes
  • Deportes
  • Deportes
  • Deportes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS