derecho

Páginas: 4 (970 palabras) Publicado: 14 de abril de 2013

ECONOMIA
Tenim a parlar de diners com a mitjans de pegament, encanvi n'hi ha dos mitjans de pagament radicalment diferents:
- Els diners efectius (A)
-Diposits en compte corrent (B): intercanvide drets i obligacions.
(B): Guardar diners 4070.000, jo tinc dos drets que te dos utilitzacions, treure el diners en efectius i en fer-los servir per pagar. La segona utilització és la ques'utilitza més. Quan tu pagues amb aquest compte corren, transpases aquest dret. Transfarint el nostre dret. Quan tu pagues per exemple al banc, la diferencia que hi ha es el nom del titular.
Des de el puntde vista del banc els diposits, es alguna cosa que el banc té o que el banc deu? que el banc deu. Si el banc ho deu allò, el banc amb allò pot fer alguna cosa? Els meus drets son meus, els dipositsque té el banco son meus, els meus drets son obligacions dels bancs.
La millor manera d'entendre un balanç és des de un punt de vista jurici, els actius son drets, i les obligacions son els passius.-Demanar credits:
Necesitem diners, la primera pregunta que et faran a al sucursal és Voste té un compte amb vosaltres? i si és que no, t'obren un compte, si jo tinc un compte obert, hem donen unformulari, l'omplo, poden ser diferents els formularis, al cap d'una setmana et truquen i et diuen que el credit esta a punt. Performalitzar el crèdit la primera cosa que fem, es un contracte, un paperperquè els dos el firmin, un cop jo hagui firmat aquest contracte, el contingut del contracte té unes calusules, diu que et deixen uns diners i que jo adquireixo l'obligacio de tornar-los endeterminades condicions, aquestes condicions son el temps i l'interes. Te'ls ingresen al compte corrent amb una transferencia, i posa la xifra demanada.
Aquest diners abans no eren en lloc,
Conseqüencia:arradera dels diposits hi ha els credits, que son els que engendren els diposits.
Pago aplazos: jo obtinc un dret sobre la propieta i ha canvi dono una obligació, un compromis.
Para que se genere...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • derecho al derecho
  • EL DERECHO DE LOS DERECHOS
  • Del estado de derecho al derecho del estado
  • el derecho en el estado de derecho
  • El Derecho De Los Derechos
  • Derecho
  • Derecho
  • Derecho

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS