Derecho

Páginas: 3 (554 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2012
Misió: contribuir a la formació humana dels nens amb creativitat i diversió.






Empresa:
Imaginarium està formada per 207 botigues, a 15 països i quatre continents. Dóna marca al 95% delsproductes que ven. És una cosa més que una botiga de joguines, actualment compta també amb línies de cosmètica, roba i una editorial. Fabrica en 30 països, emet 8 milions de tiquets a l'any, i 500.000famílies són socis del seu club. Ve registrant un ritme de creixement anual del 40% des de la creació de la primera botiga pilot el 1992.

Proveïdors:
Les botigues no disposen de magatzem. Unsistema de reposició automàtica basat en màxims a través d'una intranet i la utilització de TPV connectats directament amb l'ordinador de la central permeten garantir la disponibilitat de producte entotes les botigues. Cada nit les botigues envien informació de les vendes i el sistema permet que les comandes arribin a la botiga al dia següent, distribuint les comandes des d'un únic magatzem central,a Saragossa.

Per això, és necessari un sistema de codificació interna per col · leccions, tipus de botiga (segons grandària i ubicació), categorització de productes (vermells, taronges, verds, D),l'establiment de màxims i la personalització de productes segons el país destinatari. Els departaments de producte i logística determinen què, quant, on i com cal situar el producte per a cada botiga.Intermediaris de màrqueting:

Hi ha una autèntica integració vertical de la logística d'Imaginarium. Es distribueix directament del magatzem central a les botigues, sense intermediaris, i lesbotigues no disposen de magatzem. Per aquestes raons, la logística és crítica en l'organització, en qualsevol dels tres canals de distribució que utilitza l'empresa: les botigues, Internet i el catàleg.Des del principi, el seu format comercial es va basar en el desenvolupament d'un nou concepte de botiga especialitzada, dirigida per experts en joguines i un nou concepte de distribució eficaç,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • derecho al derecho
  • EL DERECHO DE LOS DERECHOS
  • Del estado de derecho al derecho del estado
  • el derecho en el estado de derecho
  • El Derecho De Los Derechos
  • Derecho
  • Derecho
  • Derecho

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS