DERECHOS DEL NI O TRABAJO IMPORTNT

Páginas: 3 (567 palabras) Publicado: 28 de marzo de 2015
CIUDADANIA
Activitat 3
Va servir de res la lluita de l’Iqbal? Busca informació sobre altres casos de treball forçats de nens. A quins països n’hi ha hagut? Hi continua havent treball forçat denens?
Si, hi va servir de molt ja que es va escoltar el que ell volia més enllà de les fronteres del seu país i amb el seu exemple que alumnes d’escoles dels Estats Units organitzessin col·lectes perajudar-lo i que els nens poguessin estudiar.
Un altre exemple es a l’Àsia; Lin-Lin tenia 13 anys quan va morir la seva mare. El seu pare la va portar a una agència de col·locació d'ocupació que vaprometre donar-li un bon treball i va rebre 480$ com a avançament. En canvi ella va ser portada a un bordell, on va seure en una cambra numerada amb finestra. Els clients li paguen a l'amo 4$ l'hora pergaudir d’ ella. Ella no pot sortir fins que pagui el seu deute que li va costar a l'amo del bordell, més els interessos i les despeses. Si Lin-Lin es nega a atendre als seus clients, podria sercolpejada o torturada fins a la mort. Si ella intenta escapar podria ser assassinada. I dels 4$, ella aconsegueix teòricament uns 1,60$.
A l’Índia; els nens són enganyats i internats, per després serobligats a realitzar el teixit de les catifes.
A l’Egipte;els nens són obligats a treballar en la recol·lecció de flors per a perfums. I molts es veuen obligats a abandonar els estudis per aquesta raó.
Unsaltres també treballen les pells. I d’uns altres treballen en condicions molts perilloses i amb el poc diner que guanyen sostenen la casa.
A Colòmbia; els nens treballen en les mines de carbórealitzen treballs molt pesats, per així poder pagar els estudis o sostenir la seva casa.
Al sud dels EEUU; els nens treballen en les granges ajudant als seus pares en la collita. I per això tenen queabandonar els estudis.
A Rússia; molts nens han acabat al carrer fent de venedors ambulants de forma il·legal. I també treballen a les carcels fent treballs.

Per intentar que no succeïssin mes coses com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabajos Importntes
  • importntes
  • importnte
  • Derecho Del Trabajador
  • Trabajo de derecho
  • derecho de un trabajador
  • derecho de trabajo
  • derecho del trabajo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS