Des igu

Páginas: 3 (663 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2015
Anunci 'Desigual'
1.Tipus d'anunci
Es tracta d'un anunci exhortatiu perquè vol convèncer als consumidors de que adquirisquen productes de la marca 'Desigual',
Al mateix temps, es tracta d'un anuncipublicitari i conjuntament, també es tracta d'un anunci propagrandístic ja que intenta influir en la gent per a que actue d'una manera determinada, en aquest cas, per a que perseguisquen els sussomnis, utilitzant el producte anunciat.

2.Característiques
És un anunci publicitari ja que combina imatges amb textos, encara que majoritariament utilitza recursos visuals com per exemple quan punxa elspreservatius. Té una finalitat persuasiva perquè preten les opinions i les conductes dels clients a favor dels productes anunciants.
Se li atribueixen valors positius ja que es veu a la xica moltfeliç quan vist aquesta roba, i amb la llibertat de prendre les decisions que ella pensa que són correctes. En aquest cas no està recomanat per personatges famosos, però la dona que realitza aquest spot ésl'estereotip de dona 'ideal': prima, de cabells llargs,cara perfecta...
Segons el tipus de canal pel que és transmés, es tracta d'un anunci televisiu,ja que no ha sigut anunciat en cap altre mitjà decomunicació i la majoria dels seus recursos són visuals.

3.Estructura
L'anunci que hem escollit presenta la següent estructura:
Part icònica:Es resalta molt el nom de la marca del producte, el seulogotip és una flor que en aquest cas no apareix, en l'anunci s'utilitza la paraula desigual com a logotip. Aquest presenta la 's' escrita al revés per a recolzar el que la marca vol defensar amb elsseues productes, que és el trencament de la monotonía, per això que el nom siga aquest.
Part textual: apareix l'eslogan 'la vida es chula' que és una frase original i fàcil de recordar, que la gentquan l'escolta l'asocia immediatament a la marca. En aquest cas és una expressió.

4.Recursos
Recursos gràfics: s'utilitzen moltes tonalitats de colors i molt vius, al escriure la 's' al revés o al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ursula Iguaran
  • Siempre Igua
  • Ursula Iguaran
  • ¿Por Qué Desear?
  • Deseado
  • Los Que Desees
  • desa
  • desarme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS