Descripció Del Mercat De Calonge

Páginas: 2 (380 palabras) Publicado: 6 de julio de 2012
MERCAT
Mercat medieval de Calonge
Del 7 al 8 d'abril
Calonge

Durant un cap de setmana Calonge ens trasllada a l'Edat Mitjana
Ajuntament de Calonge
Els propers 7 i 8 d’abril els carrers delvoltant del Castell de Calonge seran l’escenari de la quinzena edició del Mercat Medieval.

Durant aquest cap de setmana un total de 120 parades d’artesania i productes d’alimentació i més de 30espectacles de carrer ompliran els carrers del nucli antic d'aquesta localitat.

Entre les activitats programades hi haurà jocs medievals, vols de falcons, espectacles infantils, dues exposicions,passejades en ruc i tornejos entre cavallers.

A més, en els jardins del castell, el pati d’armes, la plaça major i la plaça de la Doma també es podrà gaudir d'un autèntic mercat medieval que, com laresta d'activitats, s'estendran des les 11 del matí i fins a les 21h i que seran de franc.

MEMÒRIA FOTOGRÀFICA

El event seleccionat pel treball fotográfic presentat a continuació ha estat el mercatmedieval de Calonge, que es va dur a terme els passats 7 i 8 d'abril del 2012.

L'element de pes que m'ha fet decantar per aquest event ha estat el fet que el mercat medieval proposés una situacióclarament anacrònica, una petita bombolla aïllada de la realitat i desplaçada a un altre espai-temps.

Com es pot observar a continuació, he tractat d'enfocar aquest treball centrant-me en el puntde vista dels nens, que guarden una capacitat fascinant, molt més que no pas la majoria d'adults, per entrar a móns, históries i realitats paraleles.

Aquest encís és el que he intentat copsar através de les seves mirades, com els nens obrien la ment a l'interrelació amb aquest nou món medieval, que ara és per molts d'ells un univers idealitzat, i amb el pas dels anys pot semblar senzillamentuna paródia mercantil o una mera tradició.

L'objectiu del treball es doncs intentar tornar aquesta mirada magnificient, màgica, dels nens envers el seu entorn. Per fer-ho he intentat copsar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • calonge
  • mercat
  • mercat
  • El mercat
  • Descripcio
  • la descripcios
  • El Castell De Calonge
  • Marino mercate

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS