Descripción De Un Aparador.

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2012
Descripció d’un aparador.

Estructura arquitectònica.

La botiga té més amplada que alçada. És una botiga sense laterals i amb un dels aparadors amb el fons descobert, amb el que es potveure el fons de la botiga. La façana és d’estil nou i té dos aparadors, un a cada costat de la porta d’entrada de l’establiment.

Estètica de l’aparador.

El logotip de l’establiment estàubicat a la façana de la botiga, damunt de la porta, i també a l’aparador del fons tapat. Es pot llegir clarament el nom, ja que va servir estils de lletres clares i brillants. A més, és unlogotip amb volum i està il·luminat, que està fet de ferro. Té un estil elegant i a la vegada conservador, dona un estil de que la botiga està destinada a persones grans. La il·luminació del’establiment és al·lògena, i consta de 5 focus de llum a l’aparador i llums interiors, blanques. Dins del punt de venda hi ha música de fons, música moderna i actual. Els materials utilitzats perfer l’aparador són plàstics (una planta) i un quadre de fons amb una foto d’una model amb la roba de l’establiment.

Contingut de l’aparador.

A l’aparador s’exhibeix més que res la robade l’establiment. Només consta de maniquís i un fons amb un quadre gran amb la foto de la model amb la roba de l’establiment, i dos quadres petits de decoració, i unes fulles de plàstic queacompanyen la decoració de la foto de dins del cuadre. A sota, davant dels maniquís hi han unes taules blanques de plàstic on mostren els complements de la botiga, damunt d’aquesta taula tambéhi ha unes fustes . A part de les taules que estan a sota tot està al mateix nivell i però a diferent pla, ja que hi ha maniquís amb una distancia diferent del vidre, uns més a prop i elsaltres més enredera. En canvi l’aparador que té el fons descobert consta de prestatgeries amb la roba penjada i damunt maniquís amb la roba, tot a la mateixa distancia i al mateix pla del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Enfermedades Apar
  • Apareamiento No Aleatorio
  • ejercicio de apareamiento
  • epocas de aparamiento
  • Aparado De Calzado
  • actividad de apareamiento
  • Decorar Aparador
  • formato de aparo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS