DESCRIPCIO MATERIALS CASA

Páginas: 3 (502 palabras) Publicado: 22 de abril de 2015
DESCRIPCIÓ MATERIALS CASA
L’habitatge en qüestió a analitzar es tracta d’una vivenda uniforme aïllada ubicada al C/ Maria Montessori nº13, a la població del Vendrell, Tarragona.
Per realitzarl’estudi, cal descomposar-lo en dos àmbits: un destinat a l’espai interior i l’altre als exteriors.
En primer lloc, examinarem els parametres exteriors. El paviment discontinu es recobert amb rajoles de gres.Absent a la solera, s’aixequen les façanes, les quals mostren un acabat en monocapa raspat, entregades amb unes juntes ocultant així, els diferents gruixos que pugi contenir el revestiment. Aquestes,finalitzen amb un embà de 1’50m d’alçada, aplacat amb pedra de pissarra.
Per proporcionar llum natural a l’interior, els tancaments exteriors contenen finestres abatibles oscil·lobatents, i també,encara que amb menys freqüencia una serie de finestres fixes, les quals disposen d’uns escopidors que en els dies de pluja eviten l’ebrutament i la acumulació d’aigua, gràcies als trencaaigües fixatsa la part inferior dels escopidors, fabricats amb pedra artificial, similar a les utilizades als coronaments d’una piscina. Els marcs, son realitzats en fusteria d’alumini lacat grafiats imitant a lafusta, i amb vidre simple laminat 2x2.
Parlant d’obertures, cal esmentar que les persianes del mateix, son entregades amb els mateixos materials que els de les finestres anteriorment citatades.
Elsvoladisos són tancats per una balaustrada de pedra natural, recolçades sobre un muret contingut d’un petit mimbell preservant així l’unió d’aquest amb el pla.
Com a recobriement el complex conté unacoberta de teules àrabs unides amb morter, amb diverses funcionalitats depenent de la zona. Majorment, és accessible no transitable, és a dir, no es pot gaudir, però pot ser visitada.
Unavegada observat l’exterior, estudiarem l’interior de la vivenda. El paviement varia en funció de les particiones de la mateixa. Per exemple; el garatge, la galería, la cuina i la sala de calderes, són...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Descripci n caso de uso
  • Materials
  • Descripci N Caso 1
  • Descripcio
  • la descripcios
  • DESCRIPCI N DE CASO DE USO N
  • Materials Handbook
  • Tipologia De Materials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS