Desemvolupament de la joventut

Páginas: 5 (1035 palabras) Publicado: 26 de septiembre de 2010
En la part de d’alt dels gràfics observem els joves, i en la part de baix les gràfiques de l’enquesta del vells.

En els joves podem trobar-hi mes fumadors que en els vells , ja que la joventut que puja en aquests temps es més curiosa i te ganes de provar-ho tot, que les coses prohibides es tornin més temptadores i els i vinguin ganes de incomplir la llei que hi ha i provar-ho. Per l’altra caratenim els vells que molt més de la meitat no fumen.

Aquí podem veure com la societat avencà molt ràpidament i seguim en la teoria que els joves ho volen provar tot abans i tenen ganes d’experimentar. Però també podem observar que els vells quan eren joves estava tot molt liberal i no es prohibia la venta de tabac als menors, fins i tot se’ls incitava a provar-ho amb la finalitat de que era boper el estres i la concentració . En els exàmens els alumnes assistien amb el llapis per escriure, l’encenedor, i el tabac ja que els ajudava a tenir la màxima atenció en el examen.

Informació sobre el tabac

El gràfic ens informa que la majoria de la gen sap perfectament quines repercussions porta el tabac, tan els joves com els vells ens han pogut identificar quines repercussions té:“fumar puede dañar su esperma y reduce la fertilidad, fumar perjudica la salud y los que estan a su alrededor, fumar puede matar, fumar puede reducir el flujo sanguíneo y provaca impotncia”.

Han provat substancies nocives:

La major part dels joves han pres substàncies nocives, seguim en la mateixa conclusió, ja que casi la meitat dels joves ho han provat, els joves entrevistats afirmen que ésmolt fàcil trobar persones que et venen aquet tipus de substàncies com: marihuana, costo, heroïna... Ara mateix tots els alumnes entrevistats serien capaços amb algunes trucades de aconseguir-ho. Per altra banda el vells afirmen que els joves d’avui en dia pugen molt fort, i amb paraules textuals d’un d’ells “tots són uns porretes, només fan que fuma i no estudia”. Els vells ni san plantejat de ontrobar aquestes substàncies, ja que de 80 persones de 45 a 60 anys que em preguntat sol 5 persones ho havien provat y en èpoques de revelació que els i havien succeït.
Els joves en aquesta edat ja han provat l’alcohol fins un punt de embriagament .

Els joves han provat el alcohol mol ràpid, amb tan sols 14 anys la gran majoria ja s’ha emborratxat algun cop, ja que per les festes majors totsels joves es revolucionen i veuen sense cap control.

Aquí podem veure que els adults consumeixen alcohol constantment però de manera suau en canvi els joves consumeixen per cada festa però de manera excessiva i per causa d’aquesta excesivitat s’han produït mes comes etílics i a causa d’aquest sobre pas d’alcohol han posat molta mes vigilància a l’hora de les festes majors..

Homosexualitat:Podem comprovar que els vells estan en contra de la homosexualitat ho veuen una cosa diferent en la nostra societat i alguns cops descriminen a les persones que els hi agraden la gent del seu propi sexe , però els joves estan a favor o els hi es indiferent ja que creuen que tots som iguals i ja ho comencen a veure una cosa de lo mes normal a la nostra societat ja que la majoria de gent que surt del’armari son persones de 14 a 20 anys es a dir la edat dels joves.

Coneixes amb algun homosexual?

Estan igualats tan els joves com el vells independentment de que estiguin a favor o en contra i ara mateix en la nostra societat podem veure que molta gent ha sortit de l’armari i no els importar di que els hi agrada una persona del seu mateix sexe en canvi els vells ala seva època no enconeixien a cap homosexual ja que era una cosa mal vista en la nostra societat

Joves que han mantingut relacions sexuals:

Molts dels joves han mantingut relacions sexuals massa aviat , ja per esta amb persones mes grans o tenir una manera de pensar diferent. Abans estava molt mal vist perdre la virginitat fins que no s’arribava al matrimoni però a mesura que han anat passant els anys ha anat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Processos cognitius en l'adolescència, joventut, adultesa i vellesa
  • Fritz Lang: Viatge als inicis de la seva obra a través de la joventut.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS