Despertares.

Páginas: 2 (462 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2013
1. Quines barreres actitudinals has pogut observar en el tracte als diferents pacients per part del treballadors del centre?

L’ estat físic y psicomotor de els pacients a causa de la malaltia esuna causa actitudinal, ja com la passivitat de els metges en investigar la malaltia, falta confiança en ells mateixos per treure endavant l’ estudi amb la L- dopa, la apatia que mostren els pacients esuna clara barrera actitudinal que també te repercussió en el treball diari de el equip sanitari, el no trobar la cura (abans de la L-dopa ) provocava una desmotivació en els metges i una renegació ala millora de els pacients ( dient que no es curarien mai no serveix per res tot el que fan etc )


2. Quins canvis has detectat en la relació amb el tracte als pacients en comparació al abans i eldesprés del “despertar”? Per què creus que ha estat així?


Es comença a veure una relació mes propera entre ells, per una banda els pacients senten un profund agraïment i una gran confiança en elmetge, el metge es un punt essencial en la relació ja que primer a de ser conscient d’ aquest tipus de sentiments son molt comuns i no abusar d’ això però a mes a d’ evitar la pressió a la que estasotmès per la por a defraudar la confiança depositada. Les seves ambicions professionals son deixades de banda preponderant el benestar de els seus pacients. Això ho expressa brindant fonamentalmentuna gran contenció des de un punt mes que mèdic humà. Un altre punt important es que la típica asimetria encara que sigui per poc temps el metge sana les afeccions físiques dels seus pacients i elspacients sanen les afeccions psicològiques de el seu metge encara que no siguin conscients d’ això.




3. Identifica les diferents formes de comunicació que hi hagis detectat a la pel•lícula enrelació a les persones institucionalitzades al centre i explica alguns dels recursos que fan servir a l’hospital per fomentar les capacitats sensorials, motrius i comunicatives dels pacients.

La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Despertares
  • despertares
  • Despertares
  • despertares
  • Despertares
  • DESPERTARES
  • despertares
  • despertares

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS