Despertarestrabajo

Páginas: 2 (320 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2015
Treball filosofia - Awakenings
1. Esquizofrènia
2. El terme esquizofrènia fou introduit per Eugene Bleuler per referir-se a la falta d’interacció entre els processos cognitius i les percepcions. Ésuna malaltia mental caracteritzada per una pèrdua del judici de la realitat i una àmplia desorganització de la personalitat amb impossibilitat de motivar una conducta. Causada per predispociciógenètica, alteracions durant l’embaràs,alteracions morfològiques, funcionals o bioquímiques en el cervell o per l’incompliment del tractament un cop diagnosticada l’enfermetat, tot i que no està del totaclarit quines són realment. Hi ha una gran varietat de símptomes com: alteracions del pensament, al·lucinacions, moviments anormals i alteracions de la motivació. Però cap d’aquests és carecterísticd’aquesta malaltia, cosa que en dificulta el seu diagnòstic. És una malaltia crònica però es pot millorar amb tractaments, sobretot farmacològics.
3. L’enfermetat apareix a la pel·lícula quan estanrepassant els historials mèdics dels pacients on es diu què se’ls hi va diagnosticar quan van entrar en el centre, parlen sobre esquizofrènia, histèria, impediment nerviós, etc. Però totes elles amb un factoratípic.
4. La pel·lícula l’he trobat molt interessant, ja que els temes relacionats amb la psicolgia m’agraden. He trobat que la pel·lícula està molt ben ambientada i que les interpretacions delsactors són espectaculars, sobretot la d’en Robert de Niro, que crec que és un dels seus millors papers. També està molt ben desenvolupada, i , almenys a mi, fan que m’importi que els hi pot succeïr alspacients. Just quan es veu per primera vegada al Leonard movent-se i parlant se’m va escapar un somriure pensant, ho ha aconseguit, tot i saber que és una pel·lícula i que els actors no tenen cap tipusde problema, ho fan tan bé, que sembla real i tot. En definitiva, que em sembla una pel·lícula excelent, molt ben treballada.
5. -http://medicinaycine.blogspot.com.es/2013/06/despertares.html...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS