dfdf

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2015
PRACTICA 2
La “Ola” sorgeix a partir de la idea que te el professor Rainer Weinger per tal d’explicar als seus alumnes com funcionen els governs totalitaris com és el cas de l’autarquia, que perdefinició com molt bé s’explica a la pel·lícula consisteix en el domini del poder d’un individu o d’un grup d’individus.
Al principi, si que podem identificar determinades característiques perafirmar que la “Ola” és una comunitat. La formació d’aquest grup va ser positiva per a tots tal com diu l’autor sobre la paraula la qual no es pot associa a cap sentiment negatiu. A mesura que va avançantla trama ens podem adonar que cap dels alumnes es troba satisfet amb el seu entorn familiar perquè no troben en els seus pares el suport que necessiten, amb aquest nou moviment tots comencen a tenirun sentiment de fraternitat i pertinença, tal y com cita Bauman al seu tex “nunca somos extraños los unos para los otros”. Una altra característica que hi trobem molt típica de les comunitats ésl’existència d’una frontera d’inclusió i exclusió que defineix qui forma part i qui no, l’exemple que es plasma a la pel·lícula són les normes que posa el professor com poden ser; aixecar-se quan un estaparlant la qual, els hi presenta com a positiva perquè els ajuda a respirar millor i una altra a destacar és la roba que els hi diu que s’han de posar com si fos una mena d’uniforme que els diferenciade la resta. En una escena, apareix com uns nois d’una altra banda estan molestant a un dels membre de la comunitat, quan de sobte apareixen dos membre d’aquesta per ajudar-lo, per tant es donavenseguretat els uns a els altres. Finalment, van crear el seu propi símbol per tant es pot dir que ja tenien una identitat pròpia i diferenciada.
No obstant a això, al final la “Ola” deixa de ser unacomunitat per transformar-se en una mena d’autarquia, ja que els seus membres van començar a imposar la seva ideologia, van obligar a els altres a vestir-se com ells i van acabar utilitzant la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dfdf
  • dfdf
  • dfdf
  • Dfdf
  • dfdf
  • Dfdf
  • Dfdf
  • dfdf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS