dfdfhdgdgdhdh

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
1. Who was Abraham? Abram, qui més tard es va passar a anomenar Abraham a causa de que passaria a ser el pare de tots els pobles, va ser el primer dels patriarqueshebreus després del diluvi. Està considerat com el pare del poble jueu, i en les tradicions cristianes i musulmanes pare de tots els creients.
2. How old was he when he hadhis first son? El primer fill de Abraham va ser Ismael, nascut de la relació entre el patriarca hebreu i Agar, una esclava egípcia. Aquest va néixer quan Abraham tenia86 anys d’edat. El seu primer fill va ser circumcidat als tretze anys d’edat.
3. What was his wife’s name? And his sons? La dona del conegut personatge s’anomenavaSaray, però va pasar a ser anomenada Sara ja que era ordre de Déu, aquesta a part de ser la seva dona també era la seva germanastre. Els fills d’Abraham s’anomenaven Ismael,fill il·legítim de l’heroi jueu, i Isaac fill legítim de Sara i del famós personatge ( no se sap si fictici o real).
4. Where was he from? Abraham va néixer (no es téconstància de en quin any exactament, però s’estima que va viure entre els anys 2000 i 1500 aC) a la ciutat caldea (regió, antigament situada a la Baixa Mesopotàmia) d’Ur.5. What does God command him to do? Déu, va tindré la idea de proposar a Abraham, posant a prova la fe d’aquest últim, el sacrifici del seu fill legítim, Isaac. Fill ipare estaven disposats a fer el sacrifici que havia manat Déu, però el nostre senyor, ja convençut de la total submissió dels dos herois, va acceptar la mort d’un moltó encomptes de la de Isaac.
6. Explain the word “covenant”. Ean espanyol covenant és pacte: tractat entre dos o més parts que es comprometeixen a complir l’estipulat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS