Dfghjkl

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2011
Respecte als elements sostinguts, no hem pogut trobar cap altre que el sostre en sí, el qual té la funció de cobrir els habitants del pavelló de les forces de la natura,i està recolzat en els elements de suport.
En la planta superior hem marcat el sostre en un color morat.

Quan parlem de l’ordre dels elements de suport i sostinguts,sempre hem de seguir un ordre descendent, és a dir, seguint la direcció de la principal força que actua sobre tots els elements de l’edifici: la gravetat. Seguintaquesta direcció, veiem que els elements suportats es situen per sobre dels elements de suport, és a dir, que els elements de suport són els elements més importants, ja quesense ells no es podrien sostenir els elements sostinguts i l’espai no quedaria delimitat, negant així el concepte d’una obra arquitectònica.
En la planta i alçat superiormarquem tots els elements, tant els de suport com els sostinguts. Podem veure a l’alçat que tots els de suport subjecten els sostinguts, i per tant la seva importànciainflueix en l’existència de l’espai que delimiten i l’existència de l’edifici.

Agrupacions
Pel que fa a l’agrupació d’aquests elements, podem veure que els pilarsmencionats anteriorment segueixen un patró en forma de quadrícula, que també serveix per organitzar l’espai composat entre elles i entre els murs. Amb els murs i lesfinestres això no passa, ja que els murs no estan disposats de cap manera característica, sinó que estan col·locats seguint els principals eixos de coordenades.
En la plantasuperior hem marcat aquesta estructura de reixa en color marró. Només hem marcat la part que correspon a les columnes, però aquesta disposició es repeteix per tot l’edifici.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dfghjkl
  • dfghjkl
  • Dfghjkl
  • DFGHJKL
  • dfghjkl
  • Dfghjkl
  • dfghjkl
  • dfghjkl

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS