Dia Mundial del Agua (Catalan)

Páginas: 3 (510 palabras) Publicado: 15 de abril de 2013
Dia Mundial de l’Aigua

El dia Mundial de l’aigua es celebra ell 22 de març i se celebra desdel 1993, els dia en que l’Assamblea General de les Nacions Unides va declarar aquest dia.

Tot vacomençar quan en aquest any, l’Agenda 21 de la Conferencia de les Nacions Unides pel mediambient i el desenvolupament de Rio de Janeiro ho va proposar. L’agenda 21, per qui no tingui clara la idea es unprogramma creat per les Nacions Unides que fa referencia al desenvolupament sostenible.

Aquest dia es va crear simplement per intentar recordar la sort de tenim molts de tenir tan a lavast l’aigua,reflexionar sobre la gran importancia que té i per sensibilitazar a la gent. L’aigua és un be molt escas. Molta gent pot pensar que hi ha moltissima aigua en el planeta Terra però el porcentatged’aigua dolça, potable i de fàcil accés es realment molt petit.

No hem de pensar mai que aquells paisos que tenen escasedat d’aigua és perquè les condicions naturals són inferiors, sino que tambe potser causa de l’augment de població, el malbaratemant i la contaminació.

És relament molt trist que actualment, hi hagi quantitats de mors a casua de la insufieciencia de l’aigua.

També em detenir present que l’aigua és fa servir per moltissimes coses, que no només és pel consum sino que també s’utilitza en l’industria, l’higiene, la salut...

Cada any, amb l’arribada d’aquest dia tots elspaisos que hi vulguin participar realitzen una serie d’activitats i xerrades relacionades amb l’aigua.

Cada any, es centra la celebracio d’aquest dia amb un tema en concret el qual es faral’estudi i la reflexió. L’any passat es deia “l’aigua neta per un mon sa”, o al 2008 es deia “El sanajament”, “l’iagua i els desastres”, “l’aigua font de vida” etc.

Aquest any gira entorn el tema “L’aiguai la seguretat alimentària”. Aquest 22 de març es volen centrar en l’alimentació i la seva relació amb l’aigua. Per exemple, una persona qualsevol hauria de beure al dia de 2 a 4 litres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el dia mundial del agua
  • Dia munDial Del Agua
  • Día Mundial Del Agua
  • dia mundial del agua
  • Dia Mundial Del Agua
  • Dia munDial Del Agua
  • dia mundial del agua
  • Dia mundial del agua

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS