diafus

Páginas: 2 (372 palabras) Publicado: 3 de febrero de 2015
ADIL bouajaja

1)Tirant ha arribat a Constantinoble. L’emperador acompanya el cavaller a la cambra de les dames (cap.CXVII). Quines protagonistes hi troba? Com vanvestides? En quin estat es troben? Per què? Com esaquesta cambra? Explica el comportament de Tirant. Quins consells i recomanacions dóna a la família imperial?
A la cambra Tirant troba a la infanta,l’emperadriu, la infanta Carmesina i la filla del ducde Macedònia, encara que a part d’aquestes hi havia 170 dones més que les servien a elles. Tirant pot veure que la infanta porta un vestit de seda decolor negre i l’emperadriu porta un vestit senzilli negre que li tapa desde la cara fins als peus. Elles porten aquesta roba per què estan de dol per la mort del fill de l’emperador.

La cambra on estroben és una sala fosca i calorosa. Aquí Tirantes on dona els consells a les dames de que com ell sap quines són les seves preocupacions que han d’estar contentes per que han d’animar a el poble.2) El paràgraf inicial del capítol CXVIII narra comTirant s’enamora de Carmesina en contemplar la seva bellesa. Analitza els motius literaris amb què s’ha construït l’escena: els ulls, ladissociació ulls-orelles, la presó d’amor, l’amor com anodriment, amor-mort, etc.
Els dos s’enamoren només amb una mirada, Tirant es sent en una presó de la qual només pot sortir morint i Carmesina perseduir-lo utilitza els seus pits.

5) El capteniment deTirant ha canviat de manera radical. Enumera i descriu els símptomes del seu estat psicològic.
Tirant no es troba bé, té mal de cap, no vol sortirde la seva habitació, tampoc vol parlar amb Diafebusi es sent bastant desanimat per que pensa que l’amor que sent per Carmesina li portarà dolor i que per això li dona por de perdre la sevadignitat.

8) Diafebus manifesta a la princesa que «aquell...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS