Dialogo

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013
No us heu trobat mai amb aquell familiar pesat que et ve a final d’estiu a ensenyar l’album de les seves fotos del seu meravellós viatge? I al final després de 2 cafès i 3 hores al silló et preguntai les teves fotos?
I tu de cop treus el mòbil i li ensenyes 4 fotos mal fetes de quan vas anar a palamós l’últim estiu?
I és que deunido amb això de les fotografies...
Des del típic que s’hacomprat la gran càmera per internet amb un zoom que et veu fins l’últim pel del nas i no sap fer-la servir. I menú amunt menú avall i al final acaba posant la opció flash quan fa un sol que t’espatega alcap i en la foto surts amb una aureola al cap que sembles l’il.luminat de la família.
O aquell que quan asaconseguit tota la família : La tieta Lurdes, el tiet Paret i tenir que calmar el petit de 2anys que no para i segueix de plorar per posar-se a la foto, o el cosí que a cada foto surt amb una novia diferent... I després PAAF a el fotograf se li acaba la bateria o de tantes fotos la targeta esplena.
O be quan tots ja estan ben col·locats salta la Lourdes i diu que falta l’avi Mateu i tothom a buscar-lo.
Per no dir que sempre hi ha la que diu: Jo al davant no que no tinc bon dia o elque arriba l’últim es posa davant de tots tapant aquells que fa mitja hora que s’han col·locat.. El que sempre surt al darrera i es posa de puntetes!!! L’alt que en contes de posar-se al darrera de lafoto es posa al davant tapa a tot deu. La que sempre queda perfecta., El que sempre queda a una banda i el grupet d’amiges que s’enganxen com lapes i es comprimeixen per sortir totes juntes a lamateixa fila...
O el que a la foto de classe se li acudeix fer banyes al del costat i el professor fa repetir la foto fins que tots semblem Angelets disciplinats i després per postres ves a buscar el queno te dret d’imatge. Au!!! a pixelar-li la cara.
I després queda lo millor els albums!,no n’hi ha prou amb tot lo que has patit a les fotos que a sobre agrupa-les,distribueix-les, retallales i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DIALOGO
  • Dialogo
  • Dialogo
  • Dialogo
  • Dialogo
  • Dialogue
  • dialogo
  • El Diálogo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS