DIARI DE UN COMUNISTA

Páginas: 2 (390 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2015
DIARI DE UN COMUNISTA
20/3/2069:
Avui comenso el meu diari. Jo soc comunista no tinc llibertat per res, no puc viatjar per a veure els meus familiars a Espanya i em tenen ja asta elcul, jo men vull anar d’aqui però no puc i em tinc que aguantar. D’aqui vint-i-cinc dies em lleven la casa i no puc fer-hi res ja que no tinc ni un duro, i no puc fer res amb el meu treballde cambrer no m’arriva per res i no puc fer res ni passar drogues ni res ja que em tenen en el punt de mira.
Aixo ja es una dictadura i ja no se que fer si suicidarme o escapar-me quevindria a ser el mateix ja que moriria per gana i set o seguir vivint en esta merda.
21/3/2069:
Ja sols queden vint-i-quatre dies ja m’han embargat la gespa i tot els electrodomèstics m’hantancat la llum i l’aigua tinc que comprar garrafes però no puc ja que no tinc diners.
22/3/2069:
Ja sols queden vint-i-tres dies però he vist un raig d’esperança ja que m’he trobat un maletíamb molts diners, però no se que fer perquè ja que em tenen amb el punt de mira em preguntarien don els he tret.
23/3/2069:
Ja sols vint-i-dos dies però s’ha m’ha ocorregut una brillantidea.
Dir-los que me’ls han deixat desde Espanya.
24/3/2069:
Vint-i-un dies per que em lleven la casa.
Aixo si tinc una esposa molt bona que em cuida i que pronte tindrem un altre fillmeravellós i tindra una gran educació i ja que l’estat ho paga tot podria inventarme també per a declarar els diners que el meu fill es molt bo jugant al boxeo i que vam guanyar molts dinersamb una aposta.
25/3/2069:
Ha nascut el meu fill es molt guapo i amb ell ara em donaran una subencio per fill. La vida ja manira millor però segueixo necesitan els diners per la casa.15/4/2069:
No m’han embargat la casa ja que un grup m’ha ajudat a que no me l’enbarguen i els meu full gran s’ha tornat un gran jugador de poker i guanya molts de diners!!1
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diario
  • Diario
  • diario
  • el diario
  • Diario
  • diarios
  • Diario
  • Diarios

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS