Diari Lila de Carlota

Páginas: 2 (468 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2014
Comença amb l’aniversari de Carlota, quan la seua iaia li va regalar un diari, es va decepcionar moltisim, perque no li agradà res. L’altra iaia la mare de la seua mare li va dir que podía escriuresobre un tema interesant com es el masclisme, pero a Carlota no li semblaba res interesant. Amb el pas del temps es va donar compte quan el profesor de gimnasia li va dir a un company “nena” demanera despectiva com si fora un insult, referit-se a que ell se comportava com una chica. Sempre quan anava a escriure alguna cosa al diari le preguntava a la sua iaia, o a cualsevol altra persona quetinga coneixemnts sobre aquest tema. Preguntan-li a tanta gente trobà punts de vista diferents, com el de Laura la seua veina, ella diu que en aquesta societat ja no hi ha cap diferencia entre homes idones, ja que vivim en una societat avançada, en canvi Lola la seua altra veina pensa que si, ja que sempre li obliguen a ella anar a comprar, quan perfectament el seu germà tambe podría anar. També estracta el tema de quan ens referim a un grup de persones, tant de dones com homes, es diu ells, y no elles, encara que hi haja mes dones. A vegades la seua iaia també li enviava emails amb informacióreferida a altres paisos, com en china quan naix una xiqueta le benden els peus, per a que no creisquen més, o en els paisos arabs com li fan casarse a una edat dels 13 o 14 anys, que no podenterminar els seus estudis, perque desde molt xicotetes els sus pares havien firmat un acord de cassament.
Pont arribaren les vacançes de nadal i vingue de visita Octavia la tia de França, es escriptora i liva contar moltes histories sobre aquestos temes que sabia pel seu treball a Carlota, el que mes li va impresionar es que en alguns paisos quan es casen la dona adopta el cognom de l´home i axó li faperdre el seu completament.
Degut a aquestes histories Mireia, la millor amiga de Carlota, i Marc, el seu germà, van crear una associació i li van dir l'ACEMI, poc a poc, la gent fou unint-se i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Diari Lila De Carlota
  • El Diari Lila De La Carlota
  • El diari lila de la carlota
  • El Diari Lila De Carlota
  • El Diario De Carlota
  • El diari vermell de la carlota
  • El diario violeta de carlota
  • Examen el diario rojo de Carlota

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS