diccionari llenguatge audiovisual

Páginas: 16 (3890 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2013
Llenguatge audiovisual
El llenguatge audiovisual es aquell que transmetem a través de de la vista i la oida.
El llenguatge audiovisual és la base estructural del mitjà cinematogràfic i televisiu, element del que es val per a la creació de cadascun dels seus productes. La audivisualitat de tots i cadascun dels missatges, la proporcionen els elements propis d'aquest tipus de llenguatge com elsón: fotografia, edició, muntatge, so.
El llenguatge audiovisual pot ser des de una imatge estàtica fins a una imatge dinamica incus un so.
El llenguatge audiovisual s'utilitza per transmetre ideas o sensacions, ajustant-les de manera que l'individu pot percebre-les i comprendre-les.
Imatge
La imatge es una representació visual que es manifesta de manera visual representant un objecte real oimaginari.
El concepte de imatge ens permet descriure una figura d'una manera determinada. Aquesta descripció s'aconsegueix mitjançant diverses disciplines, com son l'art, el disseny, el video o la fotografia.
Imatges iconiques
Les imatges iconiques representen figurativament la realitat mitjançant una convenció
Imatges abstractes.
Les imetges abstractes son aquelles que no tenen similitut ambla realitat. La seva interpretació s'aconsegueix mitjançant la metafora.
Cronotop
El cronotop es la relació simbolica entre espai i temps. Es una figura essencial per a qualsevol relat i ens situa el temps present i l'actual i que converteix aquest temps en un temps palapable i visible.
Imaginari
L'imaginari es tot allò que nomésexisteix en la nostra imaginació.

Imaginari personalL'imaaginari personal fa referencia a tot el que ens passa per el cap i que va desde els pensaments fins als sentiments.

Imaginari social
L'imaginari social es l'efecte d'una complexa xarxa de relacions entre discursos i prastiques socials. Un exemple serien els amics del barri.


Imaginari cultural
és tot allò que d'una manera mes o menys uniformeme acceptada i estesa associem i relacionem a unasèrie de conceptes, actituds, històries, valors, fets o accions, podent ser real o fictici que han quedat com a cultura o com a coneixement previ a nosaltres.
Imaginari antropologic


Narració
La narració és la exposició d'un fet real oimaginari d'una manera determionada, dede el seu principi fins al seu final. Perque hi hagi narració sempre ha d'haver un final.


Argument
L'argument sonel conjunt d'accions que realitzen els personatges. Explica de manera cronologica, els fets que van succeint en el transcurs de la narració.
Trama
La trama explica com s'articulen els fets descrits en l'argument. S'expliquen en l'ordre en que apareixen en el text i no nessesariament han de coinciidr amb l'ordre cronologic. La trama imposa l'estructura com per exemple: molts capitls curts, pocspero llargs, flashbacks, etc.)

Història
La historia es el conjunt d'accions combinades entre si que alternen la seva aparició i s'entrecreuen per formar el ritme de la narració.

Principi
Es presenta el personatge, el lloc i el principi de l'acció fina arribar al primer punt de gir.

Nus
Sinicien succesos. La historia comença a agafar certa complexitat fins arribar al segon punt degir.

Desenllaç
El desenllaç es la resolució del conflicte final.

Narrador
El narrador es el mitjancer entre l'autor i el espectador. Es l'encarregat d'explicarla historia amb una determinada estructura. el narrador no es ni l'autor ni el realitzador.

Narrador omniscient o heterodiegenit
El narrador omniscient o heterodiegenit, és un narrador que té una visió àmplia i panoramica, ho veutot des de la mateixa distància, com si fos una ment superior. coneix el present, el passat i el futur, així com els sentiments i els pensaments dels personatges.

Narrador subjectiu o homodiegetic
El narrador subjectiu o homodiegetic es aquell que participa en la historia des de dintre pero la historia no li passa amb ell. El narrador subjectiu podriem dir doncs que es un testimoni explicat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Llenguatge Audiovisual
  • DICCIONARIO AUDIOVISUAL
  • Llenguatges
  • La Naturalesa Del Llenguatge
  • audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS