Dictador

Páginas: 2 (287 palabras) Publicado: 3 de junio de 2015

Partidaris d'una fe i confiança cega en el líder i en el partit, juntament amb una forta crítica als principis democràtics de llibertat i igualtat, constitueixen labase de la ideologia feixista. Les idees de Hitler van quedar plasmades en el seu llibre, "La meva lluita" on tracta de vulgaritzar les idees del pangermanisme, l'espaivital, la selecció racial i l'extermini de les races inferiors. Per això, l'Estat havia d'organitzar en base a un principi aristocràtic, on l'autoritat estaria en mans dellíder, d'especial capacitat, en el qual el poble dipositaria la seva total confiança. Per contra, pensen que la democràcia no arribarà a bon port i que tard o d'hora estriaria a algú que fos capaç de dirigir i tot el país estaria en declivi.

En l'actualitat encara hi ha països amb idees feixistes i antidemocràtiques, tot i quesuposadament en alguns d'ells es celebrin eleccions, Corea de Nord, és l'exemple més clar, juntament amb diversos països d'àrabs, d'Amèrica i sobretot africans.


En fets històricsés gairebé impossible plantejar-se que hagués estat si ... i poder donar una resposta que s'ajustés amb la realitat que hagués arribat a ser. La història és la que és.Potser, Alemanya i Japó serien ara dues superpotències que controlarien gairebé tothom de la mateixa manera que ho fa ara Estats Units. Segurament, el mapa polític, sobretotel d'Europa, seria molt diferent al que avui dia tenim. Pel que fa a les llibertats de les persones, serien molt semblants a les actuals, sinó les mateixes; ja queHitler ja hauria mort, encara que hagués estat de mort natural, i per tant, hauria tingut lloc un procés similar al que es va donar al nostre país amb la mort de Franco.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dictadores
  • Dictadores
  • Dictadores
  • Dictadores
  • dictadores
  • dictadores
  • El Dictador
  • Dictadores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS