dieta

Páginas: 2 (413 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2014
La Dieta Balear:

La dieta Balear es una dieta Mediterrània, en el qual es la més sana del món, en el que combina ingredients de l'agricultura local, les receptes i formes de cuinar propies decada lloc, els menjars compartits, celebracions i tradicions, que unit a la pràctica d'ejercici físic moderat per diari afavorit per un clima benigne completant aquest estil de vida de la ciènciamoderna m'hos convida a adoptar en benefici de la nostra salut, fent d'aquesta un excel·lent model de vida saludable.

Les caracterìstiques de la dieta balear que fan que sigui una dieta balear son:·L'abundància de fruites, aliments vegetals, verdures, pa, pastes, arròs, cereals, llegums i patates.

·Consumir aliments de temporada en el seu estat natural, escogint sempre el més frescos.·Utilitzar l'oli d'oliva com a greix principal, tot dos per freir com per a guarnició.

·Consumir diariament una quantitat moderada de formatge i iogurt.

·Consumir semanalment una quantitat moderada depeix, preferentment blau, aus i ous.

·Consumir fruits secs, mel i olives.

·La carn vermella algunes vegades al mes.

·consumir vi amb moderació normalment durant els menjars i preferentmenttinto.

·Utilitzar les herbes aromàtiques com a una alternativa saludable a la sal.

·Realitzar qualsevol activitat física regular per fer treballar al cor i mantenir-ne en forma les nostresarticulacions i el nostre ton físic.

Plats Principals de la Gastronomia típica de les Illes Balears:

Un plat típic de la gastronomia balear que es menja molt es el suquet de peix que duu diferentspeixos sobre una salsa lleugera. Un altre plat típic que es menja molt es el sofrit pagès que es prepara amb productes del corral. Tradicionalment es serveix en celebracions i en qualsevol època del'any. Llavors un altre de plat típic es la caldereta de llagostes que arriba a les costes de Balears i que té fama de ser la més gustosa, sobretot la que es pesca entre Mallorca i Menorca.

·De que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dieta
  • Dieta
  • Dieta
  • Dietas
  • Dietas
  • Dieta
  • Dietas
  • Dieta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS