Diferències Entre Tipus De LÍDeRS

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 8 de abril de 2012
DIFERÈNCIES ENTRE TIPUS DE LÍDERS

Un cap és aquell qui té l’autoritat i mana des de el seu lloc de treball, exigint; en canvi, el líder és qui guia als treballadors com fer les cosses, treballantcom els altres.
El líder crea al grup a través del treball en equip formant altres líders aconseguint un compromís en tots els membres amb objectius clars i concrets; motivant, supervisant idifundint l’ideal de l’empresa.


LIDER TRANSACCIONAL ( Recompenses i càstigs per influir en els seus treballadors)

Richard Rosenbeg és el director general de “Bank-America” ( la segona de les majorscompanyies de bancs dels Estats Units) i va utilitzar la conducta de líder transaccional amb els seus treballadors per tal d’obtenir resultats d’alta qualitat.
El director dedica més del 40% del seutemps en seleccionar, motivar i capacitar els seus treballadors; també té més de 107 plans d’incentius per motivar-los.

*ARGUMENTA:

El moviment d’aquest empresari és una de les formes mésefectives per obtenir bons resultats dels treballadors; ja que el temps que dedica a motivar i capacitar-los de manera individual crea una unió i satisfacció personal del treballador a gran escala.
El plad’incentius també és una de les formes més eficients perquè els treballadors s’involucren més a l’empresa, ja que tothom vol arribar als objectius marcats per tal de rebre la recompensa pactada. Encaraque això pugui derivar en frustració i insatisfacció personal si no s’assoleixen els objectius.



LIDER TRANSFORMACIONAL ( Són referència per seguir)

William Agee era el director general de“Bendix Corporation”, quan estava en total expansió. El director tenia molts treballadors amb aspiracions líders, però va ser amb la seva assistent executiva, Mary Cunningham, amb qui va treure millorsresultats de la seva conducta líder; ja que motivant-la i proporcionant-la els valors que ell tenia li van permetre a la secretaria arribar a ser vicepresidenta executiva de l’empresa en només 2...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estado Diferenciado
  • El diferenciador
  • la salmonella tipus
  • Academia de liders
  • liders de reggaeton
  • Tipus de text
  • Tipus de Registres
  • Tipus De Motivacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS