Diferencia Entre Nba i Acb

Páginas: 3 (581 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2011
Educació Física.
Les diferències entre el bàsquet de la NBA i a ACB.
Les diferències que hi han entre la NBA i la ACB són que la NBA el joc es divideix en 4 periodes de 12 minuts mentre que en laACB són 2 periodes de 20 minuts cadascun. Una altre diferència es que lo que ACB es la línia de 6,25 metres, allà es de 2,75. Ademés la distància per fer 3 punts en la NBA es de 50 centímetres
D’altrebanda, la defensa en zona està prohibida, i s’ha de marcar d’homr a home, del contrari es penalitzat am un tir lliure i la possesió de la pilota.
Pel que fa a la a la pilota, l’equip té 10 segonsper passar del mig camp, es a dir, que en total disposa d’un total de 24 segons per llençar. I a més a més si la pilota no toca la cistella abans de 24 segons l’equip perd la possesió de la pilota. Id’altra banda la pilota es posa en joc del punt d’on a sortit. En els temps morts es reposa a meitat del camp.
En els tirs lliures el jugador té 8 segons per llançar, si no, no comptarà.
En la NBA, enel tema dels temps morts, tenen 4 obligatoris d’un minut per als comercials de televisió. També hi han uns altres 4 temps morts d’un minut i 6 de 20 segons ( els quals son tots acumulables). I elstemps poden ser solicitats per l’entrenador o un jugador que es trovi en el camp de joc.
Pel que fa a les faltes, quan un jugador comet 6 faltes és retirat del partit. I quan un equip acumula 6 faltes,es castigat amb 2 tirs lliures, però en cada nou període les faltes acumulades de cada equip son borrades.
I per finalitzar, cal dir que actualment la ACB està introduïnt noves regles per tal de ques’assembli més a la NBA, com ara que l’eixamplament de la zona perd la seva forma d’ampolla per constituïr-se en un rectangle, com el de les cistelles de la NBA. Ademés sota la cistella té un semicercledibuixat darrere el qual no es podràn senyalar faltes en atac si l’atacant es xoca o es desplaça amb un defensor sota la cistella.
També existeix una nova línia fora de la pista, situada en el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • NBA y Fiba diferencias
  • Identitat, Diferència I Diversitat
  • Diferencias Diabetes I y II
  • Diferencia Entre Etica I Filosofia
  • Diferencia de los obd i y obd ii
  • Diferencia entre Locke i Stuart Mill
  • Diferència entre les calderes de combustió i condensació
  • Diferencias entre Solvencia I y Solvencia II

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS