diferente

Páginas: 4 (797 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2014
P5
Treball a partir de les qualitats del so
So – silenci
· Introducció del tema a partir de la pregunta: Veritat que tots sabeu què és el silenci? I el so?
· Demanar al alumnes que diguinllocs on hi ha molt soroll (pati de l’escola, el mercat, al carrer de la ciutat...) i llocs on en molts casos notem el silenci (el bosc, un hospital, una biblioteca...).
· Fer escoltar als alumnes elsilenci.
· Explicació i realització de l’activitat que realitzarem: ens comuniquem en silenci. Un nen o nena sortirà a representar un instrument mitjançant la mímica. A la resta de la classe esrepartirà la imatge d’un instrument (els instruments escollits són el piano, la guitarra, la flauta, el violí, el tambor i les claus). I l’hauran d’aixecar quan pensin que el seu company l’està representant.Intensitat
· Lectura de partitura amb símbols (fort, fluix i silenci).
· Amb instruments, hauran de tocar fort o fluix segons la mestra indica (mitjançant el dibuix a la pissarra o bé cartells ambels símbols). Seguidament, un d’ells sortirà per fer de “director”.
· Audició. Ens convertim en directors. Els alumnes es convertiran en director d’orquestra i hauran de fer gestos amplis quan la lamúsica soni fort i gestos petits quan soni fluix. Audicions possibles: A la cova del rei de la muntanya o El matí de Peer Gynt E.grieg.
Durada
·Exemplificació de la durada d’un so mitjançant uninstrument.
- So llarg amb el triangle
- So curt amb la caixa xinesa
· Activitat a la qual els alumnes caminaran per l’espai seguint una improvisació al piano on es vagin alternant les durades del so.- So llarg → Hauran de caminar arrossegant els peus.
- So curt → Hauran de caminar normal.
- So molt curt → Caminaran de puntetes.
Seguidament, mitjançant el mateix procediment, quan escoltin unso llarg hauran de formar una cadena llarga agafant-se de les mans, quan el so sigui curt la cadena haurà de ser més curta (màxim 4 nens) i quan el so sigui molt curt s’hauran d’agafar de les mans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diferencias
  • DIFERENCIAS
  • diferencias
  • diferencias
  • Diferentes estados
  • DIFERENCIAS
  • Diferencias
  • LAS DIFERENCIAS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS