Dinámicas Presentación

Páginas: 4 (783 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2012
Joc dels colors

Ens posem tots en rotllana. El monitor es col·loca al centre. S’explica el joc. Per a cada persona, el de la seva dreta és el de color vermell i el de la seva esquerra és el decolor blau. Partint d’aquesta base, quan el monitor assenyala algú i diu un dels dos colors, l’assenyalat ha de dir el nom de la persona de la seva esquerra o de la seva dreta. Es fa una ronda de noms,per a que tothom digui el seu nom i es fa una prova amb aquests dos colors. Un cop superada, s’afegeixen dos colors més, el company que està dos llocs a la dreta és el color verd i el de dos llocs al’esquerra és el de color groc (la introducció d’aquests dos nous colors es deixa per al final). Tanmateix, es fa una prova amb els quatre colors. Un cop fet això s’introdueix l’últim canvi: quan elmonitor digui la paraula “Arc de Sant Martí”, hi ha d’haver un canvi total de posició dels participants. S’executa el joc a gran velocitat diverses vegades en diverses posicions.


T’agraden els teusveïns

Els nens i nenes es situen en un cercle i a dins del cercle un nen o nena, que serà el que anirà preguntant a tots “T’agraden els teus veïns?” si la resposta és negativa aleshores pregunta “Iqui t’agradaria que fossin els teus veïns? Aleshores les dues persones que digui s’han de canviar el lloc amb les dues persones que eren els veïns, la persona del mig ha d’intentar col·locar-se en undels espais buits. Qui es quedi sense lloc passa al mig i és l’encarregat de preguntar.


El pistoler

Es fan dos cercles i els que dirigeixen assenyalen amb la mà a un integrant del grup, el queha estat assenyalat s’ajup i els dels costats es disparen (dient el nom de l’altre) el primer que ho faci guanya i l’altre queda eliminat, el que havia estat assenyalat torna a aixecar-se. Es vacontinuant el joc fins que només en queden 2, aquests es posen d’esquenes i es conta fins a 3 i aleshores s’han de girar i disparar-se(dient el nom de l’altre).







La teranyina

Es fan...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dinamicas de presentacion
  • Dinamicas de presentacion
  • Dinamicas de presentación
  • Dinamicas De Presentacion
  • Dinamicas De Presentacion
  • Técnicas dinámicas de presentación grupal
  • Dinámicas De Presentación De Asistentes
  • Dinamicas de presentacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS