Dinàmica 1 Teoria De L Estat Qüestionari 1

Páginas: 2 (302 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2015
Dret Constitucional I
Dinàmica 1. Teoria de l´Estat-Estat modern
Qüestionari
1. Descriu breument els cinc autors en el seu temps i lloc, fent al · lusió a l'obra citada, ials objectius que volien defensar amb l'obra. Fes referència sobre quins autors poden ser considerats constitucionalistes i quines absolutistes, i per què.

2. Ha de ser elPríncep estimat o temut segons Maquiavel? Per què? Què diferencia al Príncep dels seus súbdits? Quines qualitats ha de tenir el Príncep, segons el text, per poder governar sobre elsseus súbdits?

3. Es refereix el text de Bodí a la qualitat o a la legitimitat del poder? En la resta de la seua obra se centra Bodí a descriure la qualitat o la legitimitatdel poder? Per què és necessari reconèixer els atributs de la sobirania? Quin govern defensa Bodí?

4. Què significa que els reis són els pares del seu poble en el text deFilmer? D'on prové aquesta relació? Quin govern defensa Filmer?

5. És l'estat de naturalesa per a Hobbes una situació injusta? És dolenta? És penosa? L'estat de naturalesapressuposa més un comportament social que individual? Quina relació hi ha entre societat, justícia i llei? Què inclina l'home a superar l'estat de naturalesa?

6. Existeix llei enl'estat de naturalesa de Locke? Per què? Qui jutja en l'estat de naturalesa? Quin és el paper de la propietat? En què es fonamenta la construcció de la societat política? En quèes diferencia l'estat de naturalesa de l'estat civil?

7. Compara les raons de la transició de l'estat natural a l'estat civil en Hobbes i Locke, i les implicacions en lescaracterístiques d'aquest estat civil. Posa-ho en relació amb el límit al poder a l'estat civil i la resistència al poder de l'estat civil per part de la societat civil.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ESTATICA 1
  • L 1
  • Teori a de la enfermeri a 1 1
  • TEORIA DEL ESTADO 1 1
  • Teoria Atomica 1 1
  • 1 teoria celular 1
  • Estatica Fisica 1
  • Practica 1 estatica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS