Direccio De Marqueting

Páginas: 3 (730 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2011
Starbucks: Molt més que cafè… una experiència vital

1. Que s'entén per necessitat? Persegueix Starbucks cobrir les necessitats dels seus clients? En cas afirmatiu, identifiqueu les diferentsnecessitats que cobreix Starbucks i classifiqueu-les segons grups.
Entenem per necessitat és una sensació de mancança d’alguna cosa que volem aconseguir i no tenim. També podem entendre necessitat coma un estat propi dels éssers humans.
Sí, cobrir les necessitats dels seus clients i innovar els seus clients és la manera d’arribar a l’empresa en qualsevol empresa. Tipus de necessitats que cobreixStarbucks:
- necessitat fisiològiques: necessitat de set o de gana d’algun producte que ofereix l’empresa.
- necessitat de seguretat: seguretat en comoditat,en benestar, en la qualitat delsproductes, en el bon tracte.
- necessitat d’estima: reconeixement d’estar amb un establiment com Starbucks d’un gran estatus social, una de les millor cadenes del món.
- necessitat d’autorealització:necessitat que obliga a l’empresa en innovar en tot en general, ja sigui nous productes, com variacions al establiments per no quedar-se envellits.
- necessitat socials: bon tracte dels cambrers i feruna gran comunitat.

2. Descriviu bàsicament els perfils de clients (tracteu d'identificar-los amb una denominació/etiqueta) de Starbucks. Establiu una associació entre els grups que identifiqueu iels productes i serveis que ofereix.
Hi ha diversos perfils de clients en els establiments Starbucks.
La persona que va allà sola a fer un cafè/ te / beguda de passada abans d’anar a treballar odesprès de treballar abans d’anar a casa, seria una persona que vol sentir-se tranquil·la en l’establiment i gaudir d’un bon cafè i llegir alguna revista o diari abans d’anar a una jornada de treball ode venir d’una jornada de treball.(client de pas)
Un altre tipus de client seria un client més familiar, acostumaria a ser més als caps de setmana o dies més festius ja que seria dies sense...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Direcció Del Màrqueting
  • Márqueting
  • marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • Marqueting
  • marqueting
  • marqueting

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS