Direccion comercial

Páginas: 5 (1047 palabras) Publicado: 20 de septiembre de 2012
CAS PRÀCTIC LLARG 1



1. Dóna exemples de necessitats, desitjos i demandes que demostren els consumidors de Build-A-Bear diferenciant entre cadascun d’aquests tres conceptes. Quines són les repercussions de cada un per a les accions de Build-A-Bear?

← Entenem com a necessitats tots aquells estats de carència percebuts. En aquest cas, podríem dir que els consumidors d’aquesta empresatenen necessitat de tenir l’experiència de participar en la creació d’un entreteniment personalitzat; també tenen la necessitat social d’afecte i de relació amb l’entorn per tal de que durant la creació del seu propi producte es puguin comunicar amb altres individus; a més a més tenen necessitat d’expressar-se lliurament i ensenyar la seva pròpia creativitat. Com a desig, podríem dir que és laforma que adopten les necessitats humanes influenciades per la cultura i la personalitat individual. En aquesta empresa els seus clients desitgen crear un peluix d’aquestes característiques ja que és una forma innovadora i que permet la diferenciació de cada producte i per tant, crear el seu propi producte a partir de la seva creativitat. La demanda es produeix quan adquireixes el peluix i compleixesel teu desig; ja que definim demanda com aquella part dels desitjos que estan marcats pel poder de compra.
← Aquesta nova empresa de peluixos ha generat una nova necessitat entre els nens i nenes. Una necessitat que abans no hi era. Ara existeix la necessitat de creació del teu propi producte. Aquest fet provoca que molta gent ho desitgi i per complir el seu desig, juntament amb els recursoseconòmics necessaris, generin una demanda amb la seva compra.






2. Descriu en detall totes les facetes del producte de l’empresa. Què és el que s’intercanvia en una transacció de Build-A-Bear?

← El producte de l’empresa és personalitzat ja que no n’hi haurà cap altre igual que el que adquireixi una altra persona (és individualista) i alhora és fruit de la pròpia creativitat deldemandant. El propi client passa per diferents fases en les quals escull el tipus de peluix que vol, elegeixen la pell de l’animal (“elígeme”), l’estatura (“réllename”), si el vols sonoritzat o si, per cas contrari, no (“oyéme”), fan que la persona interessada cusi, arregli, vesteixi, i pentini al peluix a la seva manera i per últim li crearan el seu nom a partir d’un certificat de naixement.Aconsegueix crear la lliure expressió dels clients ja que realment crearan el peluix que realment vulguin ells. Permetrà la plena satisfacció del client amb el seu producte perquè el que ha adquirit és tal i com ell volia; i, a més a més, rebrà una experiència i tindrà uns records de la seva visita a l’empresa. Per últim, l’agradable preu del producte fa que la demanda és compleixi més fàcilment.← Durant la transacció s’intercanvia una experiència on els clients desenvoluparan la seva pròpia idea i la faran realitat mitjançant les característiques que ells vulguin atribuir al peluix. Alhora, desenvoluparan la lliure expressió, la comunicació, la creativitat i la pròpia personalitat.


3. Quin dels cinc conceptes de direcció de màrqueting descriu millor al taller de Build-A-Bear?

•Alhora de decidir quin dels cinc conceptes de direcció de màrqueting descrivia millor al tallar de Build-A-Bear, hem trobat que la millor resposta era que l’empresa es basa principalment en crear relacions rendibles i satisfactòries amb els clients tot i que tampoc podem deixar de banda que abans ha entès el mercat i les necessitats dels clients. Així doncs, hem vist clar que el concepte clauhavia de ser establir relacions amb els clients ja que el director de l’empresa principalment es preocupa per crear relacions i comunicació amb els seus clients. Aquest fet es veu reflectit en el moment que el director de l’empresa visita cada setmana dues o tres botigues de les més de 200 que té per tal de comunicar-se amb els seus clients. A més a més, mitjançant correu electrònic està en total...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Direccion Comercial
  • Dirección Comercial
  • Dirección comercial
  • Dirección comercial
  • direccion comercial
  • Direccion comercial
  • Dirección Comercial
  • direccion comercial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS