Direccion De Personas. Vacantes

Páginas: 2 (362 palabras) Publicado: 22 de enero de 2013
EXISTEIX UNA VACANT A LA NOSTRA EMPRESA I HEM D’ARGUMENTAR EN 5 LINEAS COM HO FARIEM PER DFENSAR EL NOSTRE CANDIDAT.

1. Director General: Candidat A

El candidat A seria ideal per ocupar aquestavacant ja que es tracta d’un treballador de la nostra empresa que jo conec i per tant, té tota la meva confiança i a més ha treballat molts anys en el departament on s’ha produït la vacant i per tantno hauríem de d’invertir tant en formació com amb la resta de candidats doncs coneix com funciona el departament comercial. A més, portaríem endavant la política de promoció de l’empresa potenciantel benestar del nostre treballador i motivant-lo d’aquesta manera.






2. Director Comercial: Candidat B
Com a Director Comercial, departament on s’ha produït la vacant crec que no sem’hauria d’imposar cap candidat doncs jo sé quines són les actituds necessàries per ocupar aquest lloc de treball. El candidat A com a treballador d’aquest departament crec que no recull les característiquesnecessàries per ocupar aquest lloc de treball i abans de contractar una persona exterior a la nostra empresa, com ara, el candidat P a qui s’hauria de formar totalment crec que hauríem de prioritzar lacandidatura B ja que es tracta d’un treballador de la nostra empresa. Un candidat ideal per ocupar aquesta vacant doncs a més d’ haver treballat molts anys a aquesta empresa ha desempanyat funcionscom a responsable i per tant, no tindria cap problema en organitzar i controlar un grup de treball.

3. Director de Personal: Candidat P (Persona externa)

Crec que els candidats que formen partde la nostra empresa no reuneixen les actituds necessàries per desenvolupar les funcions que requereix el lloc de treball on s’ha produït la vacant i per tant, no són adequats per ocupar aquesta.
Elcandidat P seria una persona nova, sense vicis i que no ha tingut relació amb l’empresa i viceversa per el que es podria evitar accions condicionades per aquesta relació i per tant així poder...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Direccion de Personas
  • direccion de personas
  • Taller Direccion Personas
  • Lo Estrategico Y Lo Humano En La Direccion De Personas
  • Aspectos Clave En La Direccion De Personas
  • Dirección de personas en las organizaciones
  • la verdla verdad sobre la direccion de personas
  • Direccion construccion de una cultura enfocada en las personas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS