Direcció De Marketing

Páginas: 10 (2439 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2012
1. Els productes que ofereix Surania són els bikinis. La història del bikini ens porta 66 anys enrere, al 1946, la idea va ser de Louis Réard, un enginyer reconvertit en dissenyador de moda.
Durant aquests anys aquesta peça de roba ha passat per diferents estils, pin up, com els que portava Marilyn Monroe, o el tant popular que va lluir Ursula Andress en la pel•lícula de James Bond. Als 90 lestop models ens mostraven com es podia ajuntar la part de dalt amb la de sota, trikini. Al 2000 surt Giselle Bundchen amb cordills i petits triangles tapant els pits, brasilenys. Y Victoria Secret amb els seus àngels. A l’actualitat, les tendències tan canviants, fan que resulti gairebé impossible que el mateix bikini et serveixi per l’any vinent, es per això que tot i que els bikinis i peces devestir de bany tenen una vida relativament prolongada, les tendències i l’actual estil de vida de la moda fa que s’adquireixin uns 1 o 2 models per any, considerats així com béns tangibles de consum immediat.
És un producte de consum ja que qui ho compra es destinatari final, o serà un regal per un destinatari final, l’intermediari no sortirà beneficiat econòmicament.
Com a classificació segonsl’ús, podem dir que es un producte estacional, que te major volum de vendes en èpoques estiuenques, per tant el classificaria com:
• Producte de conveniència. Aquests productes no entrarien dins aquesta classificació, ja que la freqüència de compra no es molt elevada, i mitjançant la pàgina web no pot realitzar-se una compra per impuls, ja que l’estímul no el pot trobar en el punt de venda.
• Productede compra esporàdica. En aquesta classificació sí que podria incloure els seus productes, ja que en compren 1 o 2 al any per tota la temporada del estiu. La consumidora després de llegir articles en revistes de moda i tendències per l’estiu i haver comparat preus, models i qualitat diferents de les firmes de roba de bany, escollirà els que millor cobreixin les seves necessitats del moment.
•Productes de compra d’emergència. També podria ser una classificació, ja que la temporada de bany pot sortir abans del que s’esperava i el vestit de bany està fet mal bé o unes vacances inesperades i aprofites per comprar-te un vestit nou de bany.
• Productes d’especialitat. Aquí el producte vindria associat si el posicionament a la ment de les consumidores de la firma Surania fos la d’una marca deprestigi, o bé per la identificació de les seves peces de bany com productes únics i diferents, que les consumidores saben que només el poden trobar via comanda per internet a la seva web.
• Productes no buscats. No classificaria el producte dins aquest grup.
Com a diferència dels punts de venda, Surania disposa d’una pàgina web, on l’adquisició d’aquestes peces de bany es realitza de formapersonalitzada, fent sentir a la consumidora que compra els seus productes, especial i diferent, donant-li la llibertat de poder escollir el seu propi banyador confeccionat a la seva mida.
És un servei del qual es beneficia l’empresa per diferenciar-se de la competència. I com a avantatge diferencial també té que aquests productes els pot trobar durant tot l’any. A diferència del punts de venda quenomés els pots trobar en el moment previ a l’estiu amb lo qual disposes de més temps per mirar i escollir.
3. Quan parlem dels productes que ofereix Surania a les consumidores, parlem de productes dins la categoria de producte augmentat ja que està dissenyat i comercialitzat per satisfer totes les necessitats possibles del target al que va destinat els seus productes. Amb aquesta premissa acontinuació explicarem els diferents tipus de beneficis existents per les consumidores dels productes de Surania i veurem com tots son coberts gràcies als seus productes i serveis:
• Beneficis bàsics. Està clar que avui dia tots el productes que hi ha avui dia al mercat aporten un benefici bàsic als consumidors, en aquests cas dones que vagin a la platja o a la piscina i vulguin tapar les seves...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • IMPOTANCIA DEL PROCESO DE DIRECCI N DE MARKETING Y SUS ESTATEGIAS
  • Direcci N De Marketing Kotler An Lisis De Macroentorno
  • Direccio De Marqueting
  • direcció y liderazgo
  • Direccio equips
  • DIRECCI N
  • Direcci N
  • Direccio Estrategica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS