Diseño marca personal

Páginas: 5 (1126 palabras) Publicado: 5 de julio de 2011
C
Cristina Kiskeri Aiguabella
19 de gener de 2011 IDEP

Design

Índex
1. Introducció 2. La marca 3. Creació de la marca 4. Estructura de la marca 5. Colors i tipogra
a de la marca

6. Cartelleria corporativa

Introducció
La idea de crear una marca personal sorgeix de la necessitat de trobar un símbol que representi la meva persona, un traçat i uns colors de manera que el seuconjunt pugui re ectir els meus valors i adjectius. En principi, la marca en qüestió neix d’una idea inicial en la que no existeix cap nalitat professional o comercial, simplement vol ser una representació de mi mateixa. Un cop es va anar treballant la idea, em vaig adonar que l’objectiu del meu projecte, crear la meva propia marca personal, no tenia una intenció clara, no había de respondre a capnecessitat. És per això, que en un moment determinat del projecte, em vaig veure obligada a aturar-me i pensar quin era el motiu pel qual jo estava treballant o creant una nova marca. Va ser aleshores quan vaig entendre que era incapaç de fer una marca personal de mi mateixa, perquè no tenia motivació per realitzar-ho i perquè no la necessitava. Fent un salt en el futur i viatjant en la imaginació vaigcrear la meva propia empresa basant-me en el que m’agrada i amb el que em voldira dedicar. D’aquesta manera, el projecte que s’adjunta en aquest document es basa en el procés de creació d’una marca per a un estudi de disseny i de comunicació. I en aquest cas, encara que de forma cticia, sí que hi ha una necessitat o una demanda: crear la marca pel meu propi estudi.

La marca
La imarcarealitzada s’ha creat d’una manera determinada tenint en compte les ideees i les característiques que es volen destacar sobre la futura empresa de comunicació i disseny. Aquesta empresa és única i treballa marcant la diferencia. Per tant, el que es vol transmetre amb la nova marca és una sèrie de valors que la futura organització pretén seguir: - Professionalitat Comportament professional i de calitat enles tasques. Ser competents i productius en el treball i el servei. - Lideratge Potenciar les fortaleses de la organització així com destacar allò que ens fa ser únics , la nostra diferenciació. - Modernitat i innovació Donar una imatge fresca, dinámica i sobretot actual. Enfocament constant cap a les noves tendències i compromís ferm d’innovació en el treball. - Proximitat amb el clientTreballar amb comoditat i con ança. Mantenir bones relacions amb els nostres clients. Tracte amable i agradable, exibles.

Creació de la marca
La marca comercial está composta a partir de les dues inicials de Cristina Kiskeri. La primera, la lletra c s’ha realitzat a partir d’una tipogrfía gruixuda i senzilla, per donar claretat al carácter. La lletra k, en canvi, està formada per un traç que simulauna de les parts d’aquesta lletra. El fet d’excloure o evitar el traç principal de la k aconsegueix donar a la marca una imatge moderna i creativa. Aquestes dues gra es estan disposades sobre una gura geomètrica. En tots els casos, aquesta gura ha d’apareixer de fons i serà imprescindible per a la bona utilització de la marca. La gura utilitzada aporta a la marca harmonia i uidesa. Trenca amb lesformes rectangulars i juga com a re ex de la lletra c, retornant la lleugeresa de les gures circulars. Tanmateix, la marca també es pot utilitzar acompañada d’un identi catiu. Emprant aquest segon element, s’aconsegueix donar claretat a les funcions de l’empresa.

C

C

Design

CEstructura de la marca
8x

1x

C C

14x
MODULACIÓ La marca s’inscriu en una superfície modular deproporcions 14x8. S’ha de tenir en compte que x és qualsevol tipus de mesura. D’aquesta manera assegurem la proporció de la marca.

ÁREA DE PROTECCIÓ S’ha establert una área de protecció de la marca de 1x. Aquesta zona haurà de restar lliure, sense cap tipus d’element grà c per tal de mantenir la llegibilitat i l’ordre. Aquest és el valor mínim de protecció. Sempre que sigui possible caldrà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Personalidad De Marca
  • Marca Personal
  • marca personal
  • Marca personal
  • Marca Personal
  • Marca personal
  • marca personal
  • Marca personal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS