dispraxia

Páginas: 3 (650 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2013






PRESENTACIÓ



A continuació en aquest treball presentem una patología anomenada dispràxia, en dues fulles expliquem de manera sintetitzada els següents punts:

Què es la dispràxiaD’on prové?
Causes de la dispràxia
Símptomes
Com es diagnostica
Tractament






















DISPRAXIA

Què és la dispràxia?

La dispraxia és una patologiapsicomotriu els afectats de la qual mostren malaptesa i lentitud per executar moviments coordinats. No implica deficiència intel·lectual, encara que és habitual que s'acompanyi de trastorns del'aprenentatge, del llenguatge, motors i del desenvolupament sensorial i emocional. Els que pateixen el també anomenada"síndrome del nen maldestre" no poden concloure simples accions, com cordar-se una camisa olligar-se els cordons de les sabates; també saben el que volen dir, però no poden controlar els músculs per produir o seqüenciar els sons.

D'on prové?

El terme dispraxia prové de dis (dificultato anomalia) i praxi (pràctica). Aquest trastorn afecta a la planificació de què fer i com fer-ho, i en totes les fases i aspectes del creixement d'un nen: físic, social, de memòria, llenguatge, depercepció i desenvolupament sensorial, intel·lectual i emocional. Encara que hi ha pocs estudis rigorosos sobre aquest tema, s'estima que al voltant del 6% dels petits d'entre 5 i 11 anys sofreix*dispraxia en major o menor grau.

Causes de la dispraxia

Normalment el cervell processa la informació a través de vies sensorials i els nervis. Moviment és coordinat.
En un nen amb *dispraxias'interromp aquest procés de creació d'idees, planificació d'un moviment i la seva execució.
El resultat és difícils, vacilantes i maldestres activitats físiques. De fet, la condició és més d'untrastorn de la coordinació del desenvolupament. També es denomina disfunció Perceptuo-Motor i Motor de les dificultats d'aprenentatge.

Símptomes de dispraxia

Malaptesa, falta de coordinació i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • DISPRAXIA
  • Dispraxia
  • La Dispraxia
  • Dispraxia
  • Dispraxia
  • Dispraxia
  • Dispraxia
  • Dispraxia Verbal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS