Dissertació sobre la sexualitat

Páginas: 6 (1298 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
Dissertació sobre la sexualitat
La mala educació sexual i diferenciada dona lloc a dos subcultures distintes: la Masculina (homes) i la Femenina (dones). L’educació de la sexualitat no es la mateixa per a homes i per a dones. Les dones solen ser educades amb l’afectivitat, sobredimensionada a les emocions i inhibeix el desig sexual, si es mostren interessades son la “fàcil”, que es masturbenesta mal vist, solen tenir cura del seu cos i del seu aspecte, les xiques busquen en el homes la simpatia, la intel·ligència i la sinceritat. Els homes son educats d’una manera distinta, com ja e dit abans; els sentiments i el cos estan separats, el sexe es necessari i important i que pugui ser vist com un acte sense compromís futur, si es masturben es una cosa natural, no es preocupen tant sobreel seu cos i si ho fan massa se’ls diu “mariques”, els xics busquen en les xiques que siguin guapes i ximples. No es just aquest tipus d’educació tan diferenciada, sembla que estem tornant en rere quan els negres no se’ls considerava persones iguals que els blancs però ara amb les dones. A les escoles els models d’educació sexual solen ser preventius per a evitar riscs, no solen ser modelsd’educació sexual moral ni professional. Els pares intenten fer el que creuen que deuen fer per tal de educar-nos en aquest temes tan especials, com ho es la sexualitat, hi ha alguns més que altres però tots ho intenten. Hi ha que pensa que si no ho sabem no ho farem i no ens ho expliquen, però si es així intentarem fer el possible per descobrir-ho i podria ser pitjor i perillós; altres pensen que al’escola ja s’explica lo suficient, altres que no ens ho expliquen si no ho preguntem, i per últim els que ho expliquen tot, una minoria. Ells intenten advertir-nos del que ens podria ocórrer ja que ells també han passat per aquesta situació. Nosaltres el joves tenim dret a saber el que es la sexualitat i que en sapiguem d’ella així no hi hauran problemes. La sexualitat que s’aprèn al carrer es errònia iels models d’educació sexual varien segons els països i les cultures. Els riscs d’aquesta mala educació sexual son els embarassos, malalties i experiències doloroses (enganys, agressions...) que molt sovint experimenten els joves.
La majoria dels joves es conformen amb la masturbació per que es un mètode fàcil, plaent i que no implica perills d’embarassos i de malalties, ara bé hi a molts querealitzen el coit amb penetració. La presa d’alguns joves per realitzar el coit pot ser un fracàs, simplement per que no estiguin preparats. Les practiques de penetració només la realitzen una minoria de joves, però no es açò tan preocupant com que cada vegada son mes jovenets quan practiquen sexe coital. Hui en dia hi a molts mètodes anticonceptius a l’abast dels joves. Tot açò provoca que elsxiquet tinguin un pensament erroni sobre la sexualitat reduïda nomes al coit, i la sexualitat no es només el coit i un instint biològic per a la reproducció, sinó també son els sentiments, desitjos i les emocions cap a la parella i no estem obligats a practicar el coit ni la sexualitat si no volem.
En els anticonceptius també hi ha una certa discriminació per a les dones, ja que la majoriadels anticonceptius son per a les dones (píndoles de tot tipus...). Els mètodes naturals no eviten l’embaràs i conèixer els mètodes anticonceptius no evita els embarassos si no s’utilitzen com cal, la majoria dels joves que realitzen el coit estan assabentats d’aquests i els utilitzen, el condó es el mes freqüent.
Les retallades en la sexualitat son una cosa present en l’actualitat: practicarsexe coital per plaer, les practiques menors (masturbació...), el desig sexual de les dones, la motivació sexual en adults i joves ,la sexualitat en els minusvàlids físics i psíquics, l’homosexualitat i el sexe entre persones no casades. Son coses que en la actualitat no estan ben vistes i que son absurdes, per que les persones son lliures de tenir relacions sexuals.
En les relacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dissertació Sobre Sòcrates
  • Dissertació sobre l'ebola
  • La sexualitat
  • dissertacio
  • dissertació
  • Dissertacio
  • dissertacio
  • Dissertaci Ebola

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS