Dissertaci 5

Páginas: 3 (610 palabras) Publicado: 23 de abril de 2015
La influència de les noves tecnologies de la comunicació
en els grups socials.


El tema del què em disposo a xerrar és el tema que compon el títol. Els grups socials, com ja sabem, són conjuntsde persones que tenen relacions socials i tenen uns punts d'unió entre ells, ja siguin companys de classe, d'equip, familiars, veïns...a continuació explicaré com afecten les noves tecnologies de lacomunicació a aquests.

Des d'el meu punt de vista, les tecnologies de la comunicació, afecten positivament als grups socials, ja que pots xerrar de qualsevol cosa i comunicar-te amb qui sigui encaraque no el tenguis al costat però això no vol dir que sempre hagi de ser així. En el meu cas, utilitzo serveis de missatgeria instantània per comunicar-me amb bona part de les persones del meu entorn iningú s'ha queixat mai ja que a través d'aquesta tecnologia podem debatre sobre alguna cosa, comentar un partit de futbol tothom des de casa seva o quedar per xerrar de temes més seriosos tots juntsfísicament.
És a dir, les determinades tecnologies de la comunicació existents, han de ser un afegit a la comunicació entre els grups socials i les relacions, no s'ha de suplir la interacció real jaque, de ser així, arribaríem a perdre l'habilitat de comunicar-nos cara a cara de forma natural i a la llarga arribaria un punt en el qual no sortiríem de casa més que per anar a escola o a treballar iallà la nostra capacitat comunicativa faria aprop de ser nul·la al no tenir contínuament relacions físiques freqüentment.

Jo crec que per a la nostra generació i les futures, ens resulta tan familiarsaquestes tecnologies que ens hi adaptam molt ràpid i ho trobam una cosa normal el fet d'utilitzar-les i per això ho veim com una eina més de comunicació, cosa que potser gent de generacions passadesno ho vegi d'aquesta manera i ho entenc. Objectivament, hi ha que dir que les tecnologies de la comunicació estan tenint molta influència en els grups socials ja que un tant per cert molt elevat de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dissertacio
  • dissertació
  • Dissertacio
  • dissertacio
  • Dissertaci Ebola
  • Dissertació plató
  • Dissertació Descartes
  • dissertació Locke

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS