Distribució

Páginas: 2 (299 palabras) Publicado: 2 de febrero de 2011
DISTRIBUCIÖ

Distribució i botigues.
Subministrar la quantitat correcta de productes a les botigues en el plaç adequat es clau en l¡operitivitat d'IKEA, i el sistema de botiguesIKEA es basa en franquícies, el Grup IKEA conforma el major grup de franquiciats amb més de 100 botigues, franquiciats que són analitzants a fons per Inter IKEA Aystems B.V, amb seu aDelft, Països Baixos, que és la propietària i qui concedeix les franquicies del concepte IKEA. Les botigues funcionen a través de diferents franquiciats en 29 paisos.
Com des de lapròpia companyia s'anuncia: “IKEA és molt més que nomes productes. És una forma de vendre. Per que el concepte funcioni, és necessari que tots els elements estiguinn presents.Per això, elsproductes iKEA només es venen en botigues IKEA que han rebut la franquícia Inter IKEA Systems B.V. Com es pot deduir el bon funcionament del transport dels seus productes es crucial enl'operativitat d'aquesta empresa. La logística és fundamental., es necessari administrar coreectament els inventaris i la gestrió dels seus centres de distribució i magatzems.
Lesbotigues estan situades als afores de les ciutats, per mantenir els preus baixos.
El client colabora en la reducció de costos al seleccionar els productes, recollir-los a la botiga,transportar-los fins a casa seva i montar-los. El client, al recollir els productes al magatzem, emport-arse'ls a casa i montar-los ell mateix seguint les instruccions, contribuint aaconseguir els preus assequibles.
Els productes arriben a les botigues embalats en palets. L'embalatge es recull i es recicle. El fabricant ja ha colocat les etiquetes de preu.
Larepresentació del producte en les botigues és important. No es tracte només de mostrar els productes, sinó també de servir de font d'inspiració amb solucions inteligents de decoració.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • problemas de distribucio
  • DISTRIBUCI N
  • Abasto y distribuci
  • DISTRIBUCI N
  • DISTRIBUCI N
  • Distribució de l'aula d'infantil
  • DISTRIBUCI N BINOMIAL NEGATIVA
  • CANALES DE DISTRIBUCI N

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS