Divorci

Páginas: 2 (282 palabras) Publicado: 7 de octubre de 2012
El Divorci és la dissolució del matrimoni. En la majoria dels països, el matrimoni és una unió entre dues o més persones amb un reconeixement social, cultural ijurídic, que té per fi proporcionar un marc de protecció mútua o de protecció de la descendència. En ocasions els cònjuges (o un d'ells) poden desitjar desfer el vinclematrimonial, la qual cosa porta a terme, si en la legislació està permès, a través de la figura del divorci. En alguns ordenaments jurídics el divorci no està permès,entenent que el matrimoni no pot dissoldre's per la simple voluntat de les parts.
En algunes ocasions els nens són portats al consultori del (Psiquiatra Especialista en nensi adolescents) pels seus pares que estan tramitant el divorci. En aquests moments, tot i que la parella conjugal s'està fragmentant, i ambdós pares estan subjectes aenormes conflictes personals, és possible que puguin adonar-se de l'efecte que tota la situació provocarà en els fills. Consideren per un moment l'amenaça a la sevaseguretat i la por de perdre-ho tot, la confusió i desassossec que poden estar patint els nens.

El divorci pot ser malinterpretat pels nens, llevat que els pares elsexpliquin què és què està passant, quin paper tenen ells a la crisi i sobretot, què els passarà, una vegada que el divorci sigui definitiu.

Els nens, sobretot els menorsde set anys, poden arribar a creure que ells van causar el conflicte entre els pares. És més, alguns creuen candorosament que ells han de ser els responsables d'unirnovament a la parella, encara a costa de la seva pròpia estabilitat psicològica. És ben conegut en el nostre treball, l'augment en la vulnerabilitat psicològica
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Divorcio
  • El divorcio
  • Divorcio
  • Divorcio
  • Divorcio
  • El divorcio
  • El Divorcio
  • El Divorcio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS